Tesettür giyimde bordo asilliği ve modası

Kapalı giyimde en çok tercih edilen renklerden birsi koyu tonlarda olan bordodur. Bordoyu tesettür giyimde nasıl kullanmanız gerektiğini bilirseniz ve bunu doğru bir şekilde uygularsanız, daha cıvıl cıvıl görünebilirsiniz. Bunun için ihtiyaç duyacağınız ipuçlarını sizlerle paylaşmak istiyoruz. Sizlere kaçırmamanız gereken fırsatları sağlayacak olan bordo parçaları anında almanız için pek çok nedeni sunacağız. Bununla birlikte diğer parçaların nasıl olması gerektiğine dair detayları da aktarmaya çalışacağız.

Elbette bordonun asilliğinden ve moda renklerden birisi olduğundan bahsetsek de, bu tamamen baştan ayağa kadar bordo giyinmenizi gerektirmeyecektir. Aksesuarlarda veya etek, kaban gibi parçalarda bordoya yer verecek olsanız da, bunun dışında kalan parçalarda ise daha uyumlu hale gelmesini sağlayacağınız diğer desenlere ve renklere yer vermeniz gerekecektir. Böyle bir durumda bordo kombinleri nasıl hazırlayacağınızı merak ediyorsanız, işte size bu sorunun yanıtını hemen vereceğiz.

Tesettür giyimde Bordo giyim - Muhafazakar moda

Özel davetlerde Bordo ve Gold seçimi

Eğlenceli ortamlarda, balo gibi kutlamalarda veya özel yemek davetlerinde bordo şıklığıyla katılmak istediğinizde, yanınıza alacağınız diğer parçaların hangi renk olabileceğini merak ediyorsanız, işte size bu sorunun yanıtını vermek istiyoruz. Aklınızdan ne giysem diye geçirdiğinizde, ilk parçaların bordo olmasına özen göstereceğinizi söyleyebiliriz. Aksesuarların ve bazı parçaların ise gold seçilmesi sayesinde muhteşem bir uyumu yakalayabilirsiniz. Eşarplarda, çantalarda, küpelerde veya bileziklerde gold sıcaklığını hissettirebileceğinizi aktarmak istiyoruz. Böylelikle çok daha farklı ve özenli tercihleri yapmanın güvenini de hissedeceksiniz. Özgüveninizi yerine getirecek olan bu adımları atmanızı tavsiye ediyoruz ve hem desenlerde, hem de işlemelerde ön plana çıkaracağınız uyumlu renkleri sizlerle paylaşıyoruz.

Tesettür giyimde Bordo giyim - Muhafazakar moda

 Bordo giyimde floral desen uyumu

Geçmiş yıllardan beri sürekli aranan floral desenlerin, bordo uyumu ile harika bir şekilde kullanılacağını sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bir bütün haline gelecek olan bordo şıklığında bluz, etek veya pantolonlarda çiçekler açtırabilirsiniz. Böylece daha enerjik görünmeyi sağlayabilir ve kendinize ne kadar özen gösterdiğinizi ispat edebilirsiniz. Birbirinden farklı boyutlarda çiçeklerin bulunduğu floral desenlerde bu ayrıntılara dikkat edebilirsiniz. Böylelikle amacınıza daha kısa sürede ulaşmış olacaksınız.

Tesettür giyimde Bordo giyim - Muhafazakar moda

Bordo ve günlük giyimde sıcak renkler

Gün içinde sohbetlere katılacağınızda veya misafirlerinizi ağırlayacağınızda hoş görünmek isterseniz ve bunun yanında sadeliğe önem verecek olursanız, bordo renkleri ve desenleri tercih edebilirsiniz. Bununla birlikte siyah ve lacivert renklerin de ön plana çıkacak olmasına dikkat edebilirsiniz. Bluzlarda veya eteklerde bu renklerle harika bir uyumu hazırlayabilirsiniz. Hırka veya bluz seçimlerinde de yine benzer tercihleri güvenle yapabilirsiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak