Tesettür Kombin Nasıl Oluşturulur ?

Tesettürlü kadınlar için son dönemlerde daha modern ve özgün tesettür giyim seçenekleri çıkmaya başladı. Bu durumda, markaların daha farklı ürün alternatiflerine yer vermesi oldukça sevindiricidir. Farklı parçaların bir araya getirilmesi ile oldukça şık, kullanışlı ve modern kombinler yapılabilir.

Düz renklerden oluşan, sade tasarımlarla yapılmış tesettür üst giyim grupları, daha desenli ve hareketli tesettür elbise ve pantolonlar ile kombinlenebilir. Aynı şekilde sade bir alt giyim grubuna hareketlilik kazandırmak için, desenli üst giyim parçaları ideal olacaktır. Son dönemlerde çiçek desenleri, çizgisel motifler ve parlak kumaşlar ön planda. Tesettür etek kombini nasıl yapılır, tesettür tunik ve pantolon ikilisi ile yapılacak kombinlerde daha hareketli parçaların seçimi, bu kombini şık hale getirecektir. Daha spor ve günlük giyimler için ise, pastel tonlar ve çiçek desenleri tercih edilebilir. Uyumlu renkte şal, taşlı aksesuarlar ve şık bir omuz çantası ile günlük giyim şıklığı tamamlanacaktır. Tek parça ile yapılacak tesettür kombin seçeneklerinde mutlaka çanta, aksesuar ve kemer gibi detaylar da dahil edilmelidir. Aynı renklerde giyilecek kıyafetler üzerine, dikkat çeken farklı renkte bir tesettür dış giyimi de diğer trend kombin seçeneklerinden birisidir.

Doğru alt ve üst grubu parçalarının bir araya getirilmesinden sonra, modern aksesuarlar ve detaylar ile dikkat çekici tesettür kombin alternatifleri yapılabilir.

Doğru Tesettür Kombin Nasıl Olmalı?

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın