Tesettür Modası 2018

Tesettür giyim gerekli özen gösterildiği takdirde başarılı kombinlerin elde edilebileceği giyim türleri arasında yer alır. Bu nedenle kapalı bayanların tesettür modasını takip etmeleri ve sezonun en yeni kombinlerini kendilerine yakışacak şekilde uygulamaları tavsiye edilir.

2018 yılının yaklaşması ile birlikte tesettür giyimde modanın ne olacağı merak konusudur. Bu kapsamda ilk göze çarpan parçalar ceketler, yelekler ve hırkalar olmaktadır. Özellikle çalışan bayanlar için klasik giyimde ceketler önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle tesettür giyimde ceket modası birçok bayan için kurtarıcı nitelik taşımakta, hem şıklık hem de zarafeti bir arada barındırmaktadır. Böylelikle tercih edilecek ceketler ile daha göz alıcı kombinler elde edilebilmektedir.

Tesettür Modası 2018

Tesettürde Moda

İnsanlar arasında moda, kişinin kendine yakışanı giymesi olarak tarif edilse de giyim konusunda yardımcı olması amacı ile tasarımcılar her yıl birbirinden farklı kıyafetleri kullanıcılar ile buluşturmaktadır. Özellikle kapalı giyimde alt ve üst giyime ek olarak başörtüsü gibi parçalar da kullanıldığından dolayı yapılacak olan kombinlerde başörtüsü uyumunun sağlanması da gerekir.

Geçtiğimiz sezonun moda olan kıyafetlerine bakıldığında püskül detayları dikkat çekmektedir. Şallarda, eteklerde, bluzlarda, çantalarda sıklıkla görülen püsküller kıyafete hareket katarak daha şık görünmenize yardımcı olur. Buna ek olarak yaz mevsiminde daha açık ve cıvıl cıvıl renklerde kıyafetlerin tercih edilmesi tesettür modasında önemli bir yere sahiptir.

Tesettür Giyim

Tesettür giyim modası sezonlar itibariyle değişiklik göstermekle birlikte bu sezon fular yakalar dikkat çekmektedir. Gömleklerde ve montlarda sıklıkla rastlanacak olan bu yakalar ile daha estetik görünmek mümkündür.

Kış mevsiminin yaklaşması ile birlikte kapitoneli montlar da dolaplarda yerini almaya başlamaktadır. Havaların soğuması ile birlikte farklı renk ve modellerdeki kapitone montlar tek renk ve iki renk seçenekleri ile tesettür giyimde şıklığı sağlamaktadır.

Şıklık denilince akla gelen parlak kumaşlar bu sene de sıklıkla kullanılacak. Ceketlerde ve elbiselerde tercih edilen bu kumaşlar doğru kombin ile bayanları daha hoş görünüme kavuşturacak. Tesettürde son moda incelenirse yeni sezonun oldukça hareketli ve şık geçeceği görülmekte, tesettür giyim gelişme göstermektedir.

Tesettürde Ferace Modası

Dış giyimin önemli parçalarından olan feraceler bu yılın modasında nakış işlemeli olarak karşımıza çıkmaktadır. Renkli ve klasik işlemeleri ile feraceler günlük yaşamda kullanılabileceği gibi özel yerler için de sıklıkla tercih edilebilir. Bu feracelere uygun olacak renk ve modellerde tercih edilen eşarplar ile daha şık bir görünüme kavuşulabilir.

Tesettürde Ferace Modası

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak