Tesettür Modası 2020

Tesettür modası 2020 yılında hiç olmadığından daha etkileyici elbise tasarımlarına hazırlanıyor. Tasarımcılar harika kombinlerle moda severlerin karşısına çıkıyorlar.

Tek parça kıyafetleri giymek ve kombinlemek her zaman kadınlar için daha kolay. Tek parça giyilen bir tulumu uygun ayakkabı, şal ve takılarla kombinleyerek şık bir görüntü yakalanabilir. Bu tür parçalar aynı zamanda rahat olduğu için çok tercih ediliyor. Tesettür modasına yön veren modacıların özellikle geçen sezon üstünde durdukları bol kesim tulumlar bu sezonda tasarımcıların gözdesi olmayı başarmıştır.

Günlük giyime de uygun olarak tasarlanan salaş tulumlar kumaşlarına göre de tercih edilerek günlük yaşantınıza uyarlanabilir. Basic tarzda olan kumaşlar size hem rahat hem de şık bir görünüm sağlayacak.

Alvina

SefaMerve

Modanisa

 

Tunik- Pantolon Takımları

Özellikle geçen sezon ön plana çıkan tunik- pantolon takımları sizin kolayca kombin yapmanıza olanak sağlayacak. İki aynı rengin oluşturduğu bütünlükle, bu ikili takımları aynı rengin farklı tonlarında olan ayakkabı ve takılarla kombinlediğinizde ton-sür-ton bir görünümle tarz ve şık bir kombin oluşturmuş olacaksınız.

 

Alvina

SefaMerve

 

Renkli ve Desenli Şallar

Şallar bizim kimliğimiz haline gelen en vazgeçilmez parçamızdır. Bu yıl hiç olmadığı kadar öne çıkan desenli şallar hemen hemen herkese uyum sağlayan farklı renklerde üretilmeye başlandı.

Pierre Cardin

Armine 

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın