Tesettürde Pamuklu Şal Rahatlığı

Tesettürlü kadınlar için rahatlık olmazsa olmazlardan. Günümüzün 2/3’sini Allah’ın farzı üzerine yaşamaya gayret ediyor ve başımızı örtüyoruz. Bunun koşullarını oluşturmak yine bizim elimizde. Rahat ve nefes alan pamuklu şallar ise tesettürlüler için tam bir kurtarıcı.

Tesettürlü olmanın gerektirdiği bir takım hususlar örtündükten sonra hayatınızın merkez noktasına yerleşir. Muhafazakarlık ve ölçülü giyinmek bunların başını çeker. Özellikle yeni tesettüre giren hanımlar için bu alışma evresinin biraz daha kolaylaştırılması gerekir. Kış dönemleri belki kaşmir vb. şallarla geçirilebilir. Ancak yaz mevsimini terletmeyen ve nefes alan kumaşlarla geçirmek fiziki ve manevi noktada yardımcı olacaktır.

Freshscarf Pamuklu Çizgili Şal
Freshscarf Pamuklu Çizgili Şal

Misalen tesettürü sevme noktasında sorun yaşayan hanımlar için spor ve fresh görünüm ısındırıcı olacaktır. Çünkü kim rahatlığı sevmez ki? Pamuklu şallardan destek aldığınız noktada şıklığı da yakalayabilirsiniz. Bütün kombinlerinizin tamamlayıcı parçası olmaya aday şalların desenlisi de, düz modeli de, parıltısı da mevcut. Bu yaz özellikle tatil Son dönemde genç girişimci kadınların atağa geçtiği ve sınırsız modelde ürettiği pamuklu şallar adeta bir furya oluşturdu. Uygun fiyatlı olması da cazip kılan bir diğer nüans. Dolabınızda bulundurmanız gereken kilit noktalar arasına yazlık pamuk şalları da eklemenizi tavsiye ederiz.

Zira saç derinizin gün boyu kapalı kalması saç tellerinizin de cansızlaşmasına neden olur. Bakımı ve yıkaması kolay pamuklu şallar ile hijyeni en kısa sürede yakalarsınız.

Freshscarf Pamuklu Ponponlu Şal
Freshscarf Pamuklu Ponponlu Şal

TESETTÜRDE YENİLİKÇİ BİR MARKA: FRESHSCARF

Son dönemde adından sıkça söz ettiren Freshscarf, genç hanımların en çok tercih ettiği şal markası. Öğrencilerin ise gözdesi adeta. Kolay şekil alabilen ve oldukça fazla alternatifi bulunan markanın fiyatları standartlara göre oldukça makul. Özel günler için de özgün tasarımlar sunan markanın en büyük özelliği yenilikçi olması. Okul ve iş hayatında rahatlığı sunan pamuklu şallar size bütün gün kendinizi başınızda örtü yokmuş gibi bir hafiflik sunuyor. Markanın styling çalışmalarını ise dergimizin stil yazarı birsevde yürütüyor.

Ulaşılabilir konumu ve açık showroomu ile hafta içi ve hafta sonunda şalları deneyimleyebilir, tesettür konusunda fikre ihtiyacı olanlara önerebilirsiniz.

Siteyi ve şalları incelemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

https://www.freshscarfs.com/

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak