Tesettürde Sonbahar Kış Koleksiyonu

Moda arşivinde her yıl olduğu gibi bu yıl da tesettür giyim modasında sıcak moda rüzgarı esmektedir. İçinde bulunduğumuz dönem itibariyle yeni sezon tesettür giyim modası yenilikçi tesettür modası koleksiyonu ile karşımıza çıkmaktadır. 2017 Sonbahar Kış Koleksiyonu olarak bu sonbahar ve kış mevsimleri için yenilenen tarzı ile birbirinden seçkin markaların en gözde modelleri görcüye çıkmıştır. Asil ve şık kış tesettür modelleri ile bu dönem de etkin giyim tarzı ile büyüleyici bir giyim stili oluşturabileceksiniz. En yeni trendler, detaylarla taçlandırılmış yepyeni modeller, her zevke hitap eden tasarımlar ile bu senenin Sonbahar Kış tesettür modası en seçkin haliyle muhafazakar kesimi mutlu etmektedir. Her kesim ve tarzı yansıtan zengin moda arşivi ile moda konusunda seçim özgürlüğünü de aynı zamanda getirmektedir.

2017 Tesettür Kaban ve Mont Modası

2017 yılının yeni dönem tesettür moda koleksiyonuna göz attığımızda kaban ve montlar üzerinde sık durulduğunu görmekteyiz. Havaların soğumasıyla birlikte değişe havaların etkisiyle kıyafetlerde de kalın giysiler giyilmeye başlandı. Haliyle meraklar kış tesettür kolaksiyonuna çevrildi. Kış zamanlarında en çok giyilen giyim çeşidi olarak kaban ve montlarda bu sene geçen senelerdeki gibi sade ve koyu renkler tercih edilse de dikkat çekici ayrıntılara yer verilerek farklı giyim modası yansıtılmaya çalışılmaktadır. 2017 tesettür kaban ve mont modası bu sene yepeyeni versiyonu ile modasever tesettürlü bayanların beğenisine sunulmaktadır.  Kışlık kaban ve montlarda en çok dikkat çeken detaylar kemerler üzerine yoğunlaşmaktadır. Şık tasarımlar ile hazırlanmış olan kemerler kaban ve montların daha zarif ve estetik görünmesini sağlamıştır.

2017 Tesettür Kış Modası

Sonbarın yavaş yavaş çekilip yerini kış mevsimine bırakmaya hazır olduğu günlerde 2017 tesettür kış modası da en can alıcı haliyle modaseverlerle buluşmaktadır. Yenilikçi tarz ile hazırlanan mont ve kabanlar, kışın soğuğunu kapatacak olan sımsıcak renkli, cıvıl cıvıl başörtüler, zarif desenli kışlık kazaklar, hem zarif hem şık kışlık elbiseler, taş detaylı botlar ve daha nice kışlık tesettür moda kıyafetler ile bu sene kış tesettür modası kaliteli ve iddialı geçeceğe benziyor. Elit ve orta kesimden her düzeyde kişiler için bulunabilecek her bütçeye uygun tesettür kış modelleri bulunmaktadır. Tesettürlü bayanların özgüvenlerini artıracak mükemmel tasarımda modeller ile etkili giyim tarzları sergilenecektir. Kendine stil arayışı içinde olan tesettürlü bayanlar için de farklı model ve seçeneklerle dolu tesettür kış modası dopdolu şekilde sizleri bekliyor.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın