Tesettürlü Kadınların Kurtarıcı Parçası: Yelek

Kolsuz bir yeleğinizin olması demek ne giyeceğinize karar veremediğiniz zamanda imdadınıza yetişir demek. Özellikle tesettürlü kadınların kombin yaparken zorlandığı zamanlarda ve yaz aylarında hem şık hem eşsiz bir serinlik hissi uyandırıyor. Erkek giyiminden ilham alınan bu stil, 2014’ün başlarında kadın giyimine uzun yelek şeklinde kendini tanıtmaya başardı.

Dört mevsimin tamamında da, bu parçanın farklı şekilde kombinlenerek tekrar tekrar giyilebilmesi onu işlevsel kılıyor. Bir blazer anatomisi kadar salaş, oversize rahatlığı ve konforuna sahiptir. Bu yaz havalı şifonlar, şık kreplerle karşımıza çıkan çabasız yelekler, floral ve etnik bir etki yaratacak kadar çok desenli ve harekelidir. Desen çeşitliliğin yanı sıra farklı modelleri ile de bu sezon tesettürlü hanımefendiler için seçenek sunuyor.

YELEK-ETEK TEK PARÇA İKİLİ

 

 Takım olarak giyilen bu parçalar sizi kombin yapmak derdinden kurtarıyor. Düz babet, stiletto veya sneaker ile gerek sokak stilinde gerek özel davetlerde giyebileceğiniz yelek-etek ikilisini dolabınızda mutlaka bulundurun. Yelekler bu sezon ofis şıklığından, günlük giy çık kadar zamansız bir parça haline gelmiş durumda.

UZUN ELBİSE YELEKLER

Yaz kombinleri arasında mutlaka bulundurmanız gereken uzun elbise yelekler yazın sıcağında serinletmek için yeterli. Yeni sezon koleksiyonun zamansız parçaları yelekler, konfor ve rahatlığı ikiye katlıyor. Yazı temsil eden açık pembeler, güneş sarısı ve gökyüzü mavisi gibi renklerde uzun bir yelek için ideal bir kombin beyaz gömlek ve koton şal ile cool görünmeyi ihmal etmeyin.

DESENSİZ YELEKLER OLMAZ

 

Etnik desenlerden, Çiçekli ve bohem ilhamlı desenlere kadar uzanan geniş desen yelpazesi ile sizi bu yaz kararsız bırakabilir. 2019 yaz sezonun desenli ve farklı model yelekler muhafazakâr kadınların çekim alanında. Düz renk pantolon ve gömlek ile kolayca adapte olacak bu desenli yeleklere siz de bu sezon şans verin.

SADE OLDUĞU KADAR ŞIK YELEK KİM İSTEMEZ Kİ?

 

Tesettürlü kadınların sadelik kadar şıklığı da ön plana çıkmalı. Kesimiyle modern gözüken bu yelekler gündüzden geceye uyarlanabiliyor. Şifon, ipek ve keten kumaşlar ile tasarlanan sade yelekleri giyeceğiniz aksesuar, şal ve ayakkabı ile zengin görünüm katabilirsiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak