THY En İyi 10 Arasına Girdi!

Dünyada çok sayıda marka için sponsorluk sağlayan THY, aynı zamanda vermiş olduğu hizmet bakımından da çok sayıda kişi için yüksek memnuniyet oluşturuyor.

Yüksek miktarda cirosuyla dünyanın en fazla ciro yapan kuruluşlarından biri olma özelliğini de elinde bulunduran Türk Hava Yolları, yeni bir başarıya daha imza attı.

Kargo Taşımada 8. Sırada!

Bu yıl kâr oranını yüzde 533 oranında arttırmayı başaran THY, kargo alanında taşımacılık üzerine tüm zamanların rekorunu kırdı. 2018 Yılında 1.4 milyon ton kargo taşıması sayesinde dünyanın 8. en iyisi oldu. THY bilindiği üzere Turkish Cargo ismiyle hava yolu kargo taşımacılığı yapmakta.

THY’nin cirosu yüzde 58 artarak 62.8 milyara çıkarken, dolar bazında ise yüzde 17.3’lük artışla 12.9 milyar doları geçti. Esas faaliyet kârı ise 1 milyar 191 milyon dolar olarak gerçekleşti.

THY, yüksek hacimli uçak filosu ile dünya üzerinde oldukça iyi bir uçuş rotası belirlerken, sevkiyatlar en hızlı şekilde gerçekleştirilmekte. Turkish Cargo’nun, dünyanın 14 farklı ülkesinde müşterilere sunduğu hizmetleri THY kalitesi ile sürdürmeye devam ettiğini vurgulayan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, “Turkish Cargo, yüzde 25 artışla 1.4 milyon tonun üzerinde kargo taşımış olup, kargo gelirleri de taşınan kargoya benzer” şeklinde açıklamada bulundu.

THY’nin hedefi gelecekte dünyanın en iyi kargo taşımacılığı olmak. Şuan listede 8. Sırada yer almasına rağmen yukarıya doğru bir ivmeye sahip olduğunu belirtmek gerekir.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın