Tod’s ile Eğlenceli Bir Koleksiyon

Moda dünyası renkli ev eğlenceli iş birliklerine kaldığı yerden devam ediyor!

Nispeten klasik ve şık bir çizgide ilerleyen markalardan Tod’s da bu eğlenceli trendden nasibini alıyor. Tarzını daha eğlenceli bir çizgiye taşıyan marka, bu koleksiyon için sirk konsepti ile çalışmalarını yapmış.

Dünyaca ünlü isim Anna Dello Russo ile beraber gerçekleştirilen çalışmada, konu edinen sirk; ayakkabı ve çantalara oldukça farklı ve renkli bir hava katmış.

Geçtiğimiz günlerde Japonya/Tokyo’da düzenlenen şık bir davetle tanıtılan Circus koleksiyonu, modaseverlere sunuldu. Koleksiyonda sırt çantası ve sneaker’lar dışında telefon kılıfları ve anahtarlıklar gibi küçük aksesuarlar da yer alıyor.

Bu renkli ve eğlenceli koleksiyon ülkemizde satışa çıkar mı bilinmez ama Kasım ayı itibariyle Tod’s mağazalarında satışa sunulacağı bilgisini verebiliriz. Gardıroplarınızda yıllarca kalabilecek bu harika parçalar için siz neler düşünüyorsunuz?

 

 

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak