Trend Alarmı: Jogging Pantolon

Eğer rahat olmak sizin de tarzınızın en güçlü kriteri ise bu sezon tam size göre! Yeni sezonda rahatlığı ve cool tavrı ile ön plana çıkan parçalardan birisi olan eşofman altı biçimindeki jogging pantolonlar, ünlü isimlerin radarına girdi bile! Öyleyse çok geç kalmadan biz de jogging pantolon trendini yakın markajımıza alalım.

‘Spor şıklık’ terimi aslında bir süredir moda dünyasında rüştünü ispat etmiş akımlardan birisi.  Özellikle ünlü isimlerin günlük hayatlarında ve gece davetlerinde bile rahat ve spor parçalar ile şık bir tavır takınmaları moda dünyasının yakında takip ettiği bir trend haline geldi. Bu trendin kendisini en çok gösteren parçası ise hiç şüphesiz eşofman altı tarzındaki jogging model pantolonlar oldu. Üstelik yeni sezonda bu pantolonlar zaman ve mekân sınırını da aşarak ister ofiste ister akşam yemeğinde isterseniz de hafta sonu planlarında sizinle!

Adı her ne kadar eşofman pantolonlar olsa da yeni sezonda ünlü markalar bu tarz pantolonları farklı kumaş türlerinden de üretmeye başladı. Özellikle kumaş pantolonlara alternatif olarak ofis stilinin bir parçası olmaya aday kumaş jogging pantolonlar ister tişörtler isterseniz gömlekler ile ‘cool’ ve iddialı bir tavır oluşturuyor. Üstelik yaklaşan kış mevsimini de bu pantolonları trend olmaktan alıkoyamıyor. Çünkü bu pantolonlar kazak, sweatshirt, ceket, stiletto ve botlarla da oldukça iyi kombinler oluşturacak kadar iddialı!

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak