Trend Alarmı: Kabanlara Kemer Takmak

Hem soğuktan korunmak hem de şık olmak çabası bizi ne giyeceğim krizi ile baş başa bıraktı. İşte tam da böyle durumlarda küçük aksesuar oyunları ile görüntünüze farklı ve iddialı bir hava katabilirsiniz. Nasıl mı? İşte sezonun iddialı trendlerinden biri: kabanlara kemer takmak.

 Michelle Obama

Kış geldiğinde üst üste giyinmekten ve olduğunuzdan daha kalın gözükmekten şikâyet ediyorsanız size güzel bir önerimiz var: Kabanlarınıza takacağınız kemerler ile hem bel oyuntunuzu ortaya çıkararak olduğunuzdan daha kalın gözükme ihtimalini ortadan kaldırabilir hem de oldukça şık bir detay oluşturabilirsiniz. İster klasik deri kemerler ile isterseniz de daha iddialı ve tarz duran metalik kemerler ile oluşturacağınız bu tarz özellikle oversize kabanlara mesafeli duranlar için tam bir kurtarıcı olacak! Düğmesiz ya da anvelop kesim kabanlarını nasıl kullanacağını kara kara düşünenler; diledikleri tarz kemerler ile bu kabanlarını rahat bir şekilde kullanabilirler. Üstelik bel kısmına oturan kabanlar tercih ettiğinizde bu görüntüyü kemer ile daha da belirginleştirebilir ve dikkati bel oyuntunuza toplayarak olduğunuzdan daha ince de görünebilirsiniz.

 Ulyana Sergeenko

Düşünseniz ya; hem şık hem olduğunuzdan daha ince gözükmenize yardımcı hem de çok havalı! E öyleyse ne duruyorsunuz, hadi kabanlarınızı giyin ve en sevdiğiniz kemerleri takın. Emin olun sezonun en iddialı görüntüsünü siz de yakalayacaksınız!

Anna Dello Russo

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak