Trend Alarmı: Slogan Baskılı Çantalar

Moda dünyasında ‘konuşan parçalar’ trendi büyüdükçe büyüyor! Slogan desenli tişörtlerden sonra yeni sezonun en gözde ve iddialı parçalardan birisi slogan baskılı çantalar oldu.

Ünlü markaların yeni sezon koleksiyonlarında gözümüze çarpan slogan çantalar, vermek istediğiniz mesajları ve ‘günün mottosu’ nu sizin için belirliyor. Vermek istenen mesajları iddialı ve oldukça güzel tasarımlar ile birleştiren markalar, yeni sezon koleksiyonunda ister gece ister gündüz kombinlerinde tercih edilmek için birçok farklı formda çantalara yer vermiş durumda.

Eğer farklı ve yenilikçi moda trendlerinden hoşlanıyorsanız siz de slogan baskılı çantaları şimdiden alışveriş listelerinize dâhil edebilirsiniz. Klasik çantaların aksine farklı ve trend bir görüntüye imza atan slogan çantalar, rahat ve cool görüntünün de anahtar parçalarından birisi olma yolunda emin adımlarla ilerlemekte! Üstelik slogan çantalar ile düz parçalardan oluşan kombinlerinizi hareketlendirmek ya da desenli parçalar ile yaptığınız kombinlere farklı bir yorum kazandırmak da oldukça kolay!

Ne dersiniz, siz de mesajlarınızı vermek için ‘konuşan çantalardan’ yardım almaya ne dersiniz?

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak