Tuğçe Dilaverler’den 2019 Kış Makyajı Trendleri!

Yeni bir yıla merhaba dediğimiz şu günlerde kışın soğuk etkisine savaş açmaya hazır mısınız? Emin olun bu savaştan biz galip çıkacağız, nasıl mı? Tabii ki enerjisi bol pop parlak renklerle… Şimdi adım adım bu yılın makyaj trendlerini değerlendirelim.

IŞILTILI TEN MAKYAJI

Uzun zamandır strobing etkisinde olan parlak tenler bu kış bir tık daha ileri giderek yerini ıslak görünümlü tenlere bırakacak. Bu nedenle de kremsi yapıda olan highligter ürünlerini olabildiğince tüm yüzünüze uygulamanızı öneririm. Hatta kullanımı çok daha pratik hale getirmek için likit kapatıcılarınız ile karıştırabilir ve sonrasında fondöten fırçası ile yüze uygulayabilirsiniz.

Bu görüntüyü desteklemek için sünger yerine fırça tercih edebilirsiniz. Parlatma tekniği dediğimiz bu uygulama sayesinde cildiniz çok daha ışıltılı bir görüntüye kavuşacaktır. Gölgelendirmeler ise son derece trend… Tabii ki bir farkla; krem yapıdaki tüm kontür ürünleri yerini pudralara bırakıyor.  Böylece aslında zor olan kontür çalışması çok daha pratik hale geliyor.

DAĞINIK KAŞLAR

Cazibeli görünümü gözlere çekmek için belirgin dağınık kaşlar bu yıl da trend. Sadece rengini olabildiğince açık yapmanızı öneririm. Bunu yapmanın en kolay yolu ise toz kaş pudralarını kesik uçlu fırçalar ile uygulamanız.

PARLAK GÖZ MAKYAJI

Göz makyajı uzun zamandır olmadığı kadar belirgin, parlak ve enerjisi bol çarpıcı pop renklerle vurgulayıcı olacak. Çünkü holographic pigments göz ürünleri kozmetik teknolojisinin geldiği son noktada buna olanak sağlıyor. Hatta holographic  yapıları ile renk yansımalarını da yaparak illusion gerçekleştirmiş oluyor. Eyeliner bu yıl da en trend göz makyaj enstrümanı… Özellikle siyah yerine derin mavi tonlarını tercih etmeniz egzotik göz makyajınızı çok daha çarpıcı kılacaktır.

DUDAKLAR

Cesur dudaklara hazır mısınız? Olmazsa olmazımız kırmızı dudaklar sizleri cesur olmaya davet ediyor. Bu kış mercan ve kırmızı tonlarda rujlar mutlaka makyaj çantanızda olmalı. Gündüz ya da gece makyajlarınızda kullanabileceğiniz bu tonlar bu yılın makyaj öznesi olmaya aday.

Makyaj Sanatçısı Tuğçe Dilaverler

 

 

 

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak