Tülin Şahin New York’ta Podyuma Çıktı!

Uluslararası platformda ismi fazlaca bilinen Tülin Şahin, New York’ta defileye çıktı. Geçtiğimiz ay alınan haberlere göre New York Moda Haftası’nda podyuma çıkacağı söylenen Tülin Şahin organizasyonun sonlarına yaklaşırken podyumda yer aldı. 38 Yaşındaki model aynı zamanda moda tasarımcısı olarak da sektörde yer ediniyor. Güzel fiziğini yıllardır korumayı başaran modele ilgi ise oldukça fazlaydı.

Azeri Modacının Defilesinde Yer aldı

Tülin Şahin, Türk değil fakat Türk asıllı Azeri br modacının defilesinde podyumdaydı. Azerbaycan’ın dünyaca tanınmış moda isimlerinden biri olan Rufat İsmayil’in defilesi fazlaca cesur bir tasarıma sahipti. Transparan ve göğüs dekolteye ağırlık veren ünlü tasarımcı bu yıl da bir çok ünlü için kıyafet hazırlayacak gibi görünüyor. Nitekim yıllardır bu geleneğini sürdürmüş bir isim olarak moda dünyasında yer alıyor.

Rufat İsmayil, daha önce Amerikalı çok sayıda yıldız ismi giydirmişti. Bunlar aradsında Paris Hilton, Ashanti, Jennifer Lopez gibi isimler bulunuyor.

Ünlü modacı Amerika’da önemli noktalarda satış noktaları açarak da markasını duyuran isimlerden biri. Tüm dünya tarafından bilinen Times Square üzrinde bir mağaza açmayı planladığı da gelen bilgiler arasında. New York’taki moda haftasının ardından mağazanın açılış işlemlerini hızlandırması bekleniyor. Aktif olarak Los Angeles’da bir mağazası olduğu biliniyor. Mağaza zincirini genişletmek isteyene modacı, moda haftalarına ise çok fazla önem veriyor. Tasarımları ise özellikle şov ve göster dünyası için oldukça başarılı. Eğer gösterişli, şık ve cesur bir moda arıyorsanız göz gezdirmeniz gereken bir koleksiyona sahip.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın