Türk Tasarımcıdan Jennifer Lopez’e Özel Kıyafet!

Ara ara dünyanın önemli isimlerinin Türk tasarımcıları tarafından üretilmiş olan kıyafetleri giydiğine şahitlik edebiliyoruz. Bunlar arasına yeni bir isim daha katıldı. Tekstil alanında dünyada nam salmış olmamızın yanı sıra artık moda dünyası bakımından da Türkiye sık konuşulan ülkelerden biri. Vizyonu fazlasıyla iyi olan Türk tasarımcılar şu günlerde dünyanın önemli markaları tarafından mercek altında.

TASARIMCISI TÜRK ÇIKTI!

Geçtiğimiz günlerde Grammy ödülleri için düzenlenen gece aynı zamanda bir moda yarışına döndüğünden bahsetmiştik. Sahnedeki şovlar eşliğinde gerçekleşen organizasyon ünlü isimlerin detaylı incelenmesine neden oldu. Ve tabi giyilen kıyafetler.  Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’de gecede aktif şekilde rol alan isimlerden biriydi. Giydiği pırıltılı ve tüylü kıyafet ise merak edilmişti. Arkasından ise bir Türk markasının çıkması bir çok kişiyi şaşırttı.

Lopez’in kıyafeti Nedo Collection tarafından üretilmiş. Tasarımcısı Nedret Taciroğlu olan marka Türkiye’de pek popüler olmasa da bir çok ünlü bu markayı biliyor. Nitekim Lopez’e kadar uzanmış olması da bunun en iyi kanıtı olsa gerek.

Bu kıyafet Nedo bünyesinde yeni alışverişlerin de habercisi olursa şaşırmamak gerekir. Nitekim Lopez’in Nedo tercihi aynı zamanda iyi bir reklam olmuş durumda. Sahnede hiç sırıtmayan ve enerjisine fazlaca yakışan iyi bir kıyafet tercih eden Jennifer Lopez’in daha önce de Türk tasarımcıların kıyafetlerini tercih ettiğini görmüştük.

Nedo, resmi sosyal hesabı üzerinden de yapılan paylaşım sonrasında profilin takipçisi de arttı. Markayı ilk kez duyanlar ise profile baktıklarında daha önce de bir çok yabancı ünlünün aynı markayı tercih ettiğini görmekte.

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın