Tuz Yağ Asit Isı Kitabı Türkiye’de Yayında!

New York Times Çok Satanlar listesine girmeyi başaran Tuz, Yağ, Asit, Isı kitabı Türkiye’de de yayınlandı…

Aldığı James Beard Vakfı 2018 Genel Yemek Kitabı Ödülü ile adından söz ettiren Şef yazar Samin Nosrat’ın Tuz, Yağ, Asit, Isı kitabı Türkiye’de yayına alındı.

New York Times Çok Satanlar listesine girmeyi başaran Tuz, Yağ, Asit, Isı kitabı, Amazon’un yemek kategorisinde de uzun süre birinci sıradaki yerini korudu.

KORKMAZ DESTEĞİ İLE YAYINDA!

Türkiye’de Hayatın Lezzeti Korkmaz desteği ile yayınlanan Tuz, Yağ, Asit, Isı, bu ürünlerin yemeklerde nasıl kullanıldığı, nelere yaradığını detaylı bir şekilde işliyor.

Samin Nosrat’ın son derece faydalı bilgiler içeren bu kitabı bende de olmalı diyorsanız kitabı Korkmaz mağazalarından, Korkmazstore.com’dan ve diğer kitapçılardan satın alabilirsiniz.

KORKMAZ’DAN YENİ KAHVE MAKİNESİ: KAHVEKOLİK!

Korkmaz, Samin Nosrat’ın yeni kitabına yaptığı destek haricinde yeni ürünlerini tüketicilerle buluşturmaya da devam ediyor. Termo balans teknolojisi ile geliştirilen yeni Korkmaz Kahvekolik, Korkmaz Mutfak Eşyaları’nın en son tasarım ürünlerinden biri.

Kahve çekirdeklerinin aromalarını saklama olanağı sağlayan Korkmaz Kahvekolik, daha az güçle çalışma imkanına sahip. Çelikten üretilmiş ilk çelik cezve olan Kahvelik’in termo balans teknolojisi ile kahvenin çiğ kalması önleniyor.

 

 

 

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın