Vizyonda Bu Hafta

Sonbaharın artık kendini iyice hissettirdiği bugünlerde, vizyon da oldukça hareketli bir hal aldı. Hafta sonu planlarınızda sinemaya da vakit ayırmayı unutmayın!

 

BİR NEFES YETER

Mutsuz ve artık hayattan zevk almayan Yaman ile hayat dolu, iyimser Nefes’in aşk hikayesini konu alan Bir Nefes Yeter, dram film severlerin merakını arttırmaya devam ediyor. Geçmişte yaşadığı bazı olaylar sonucu hiçbir şeyden beklentisi olmayan, kötümser bir hale düşen Yaman’ın, birçok zorlukla karşı karşıya gelen Nefes ile başlayan aşk öyküsü zamanla karşılarına gelen zorlukları nasıl aşmaya çalıştıklarını ele alan film 13 Ekim’de vizyonda olacak. Filmin başrollerini Seçkin Özdemir ve Tuvana Türkay paylaşırken yönetmenliğini Yasemin Erkul Türkmenli üstleniyor.

CİNGÖZ RECAİ

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Serkan Keskin, Haluk Bilginer ve Meryem Uzerli’nin paylaştığı film modern Robin Hood olan Cingöz Recai’yi anlatıyor.  Bir teknoloji devinin evini soymak için harekete geçen Cingöz Recai bu sefer kendi ekibi ile değil karanlık bir çeteyle planlar yapar. Asıl hedefi olan Hayalet’e iyice yaklaşmışken baş komiser Mehmet Rıza da adım adım Cingöz Recai’nin peşindedir. Yönetmenliğini Onur Ünlü’nün üstlendiği film Cuma günü vizyonda olacak.

TAŞ

Zihinsel problemler yaşamasından ötürü Memur tarafından yurda götürülmek istenen Selim, Memur’dan kaçarken bir evin önünde bayılır. Ev sahibi Emete, Selim’i yıllar önce kaybolan oğlu Hasan olduğunu düşünür. Selim, Emete’ye durumu anlatsa da Emete Selim’in oğlu olduğu düşüncesine bağlanarak ev halkını da buna inandırır. Selim bu durumdan rahatsız olsa da Memur’un peşinde oluşu ve evin kızı olan Suna’ya duyduğu ilgi kendisini o eve bağlar. Yönetmenliği Orhan Eskiköy’ün yaptığı filmde Ahmet Varlı,  Muhammet Uzuner,  Jale Arıkan, Beste Kökdemir ve  Saygın Soysal rol alıyor.

 

 

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın