Whitefest Bu Yıl da Çok Eğlenceli!

Türkiye’nin en büyük gençlik festivali Whitefest bu yıl da eğlencenin merkezi olacak…

Jolly Tur’un gençlik turizm firması Unitravel’ın her yıl gerçekleştirdiği ve Türkiye’nin en büyük gençlik festivali olan Whitefest, 3-7 Şubat, 7-10 Şubat ve 10-14 Şubat tarihlerinde kayak ve eğlencenin merkezi Uludağ’da gençlerle buluşacak.

Bu yıl 15’incisine hazırlanan festival, yine birçok ünlü ismi ağırlayacak. Whitefest, canlı performanslar ve sürprizlerle dolu eğlence programlarıyla gençlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Whitefest, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından üniversite öğrencilerini ağırlamak için geri sayımı başlattı.

12 binden fazla üniversite öğrencisinin katılımıyla gerçekleşecek festival 35’ten fazla popüler sanatçı ve DJ’e sahiplik yaparak her yıl olduğu gibi bu yıl da Uludağ’a damgasını vuracak.

2019 Whitefest’te Kimler Olacak?

2019 Whitefest’te sahne alacaklar arasında; Berkay, Gülşen, Hande Yener, Teoman, Yıldız Tilbe, Aleyna Tilki, Edis, Merve Özbey, Alya, Aslı Köse, Baran Bayraktar, Bengü Beker, Deniz Sipahi, Müjde Kızılkan, Zeynep Bastık, Burry Soprano, Cihat Uğurel, David Şaboy,  Doğuş Çabakçor,  Erdem Kınay, İlkay Sencan, Kerimcan Durmaz, Tai the Percussionist, Aksak, Bayram Özcan, Can Ayverdi, Çağlar Fidan, Doktor K, Efe Kantel,  Elif Tanrıverdi, Gökay Belen, Jamie S, Murat Tokuz, Orkun Bozdemir, Serhat Demiral ve Yakuza gibi sevilen isimler yer alıyor. Bu ünlü isimler katılımcılara 4 gece 5 gün eğlence dolu anlar yaşatacak.

Kayağın merkezi olan Whifest’te konserlerin yanı sıra kayak ve kış sporlarının, kar üzerinde eğlenceli oyunlarla gerçekleşecek yarışmalarla katılımcılar eşsiz deneyimler yaşayacak.

 

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak