Yara ve Dikiş İzlerini Yok Eden Kremler

Yara ve ameliyat izleri vücudunuzda hoş bir görünüm oluşturmaz. Özellikle de kadınların rahatsızlık duyduğu bu durumdan kurtulmak mümkün. Ameliyat sonrasında kalan izler ve yara izleri çok derin olmaması durumunda kremlerle izler geçirilebilir. Biz de bu kremleri sizler için araştırarak hazırladık.

yara ve dikiş izlerini yok eden kremler
yara ve dikiş izlerini yok eden kremler

Yara izini geçiren kremler, ölü hücreyi ciltten uzaklaştırarak yara izinin tamamen geçmesinde yardımcı olur. Ameliyat izleri, yara, tırnak batması ve dikiş izleri gibi kalıcı olan izlerden kurtulmak mümkün. Ancak yaranın oluşma durumuna göre kullanılacak kremin seçilmesi önemlidir. Kimyasal kremler dışında doğal yağlardan da yararlanılarak yara görünümü en aza indirilebilir.

Yara İzini Yok Eden Kremler

Contractubex Yara İzini Geçirir mi?

Çokça tercih edilen contractubex jel krem, yeni oluşan yaralar üzerinde oldukça etkilidir. Deri üzerinde peeling etkisi yaparak cildin üst katmanını soyan contractubex jel krem uzun zaman önce olmuş yara izlerine dahi iyileştirmektedir. Düzenli kullanılması gereken krem, dikiş izi veya yara izi ne kadar eski ise tedavi süresi de o kadar uzun sürmektedir.

Mederma Yara Kremi

Cilt üzerindeki yara ve kesiklerde etkili olan mederma krem, dikiş, sivilce ve ameliyat izlerine de çok iyi gelmektedir. Ölü deriyi soyarak cildin yenileyen krem, içeriğindeki bitkisel özleri sayesinde cildi nemlendirme etkisi de vardır. Mederma krem günde üç defa yara izinin olduğu bölgeye uygulanabilir.

Expigment Krem Yara İzi

Expigment krem, sivilce izi, yanık, leke, güneş yanıkları ve çillerin yok edilmesinde kullanılır. Cildi soyarak hücrelerin yenilenmesinde katkısı olan kremin nemlendirici etkisi de vardır. Expigment kremin yan etkilerinden dolayı doktor gözetiminde kullanılması gerekir.

Madecassol Krem Yara İzlerini Geçirir mi?

Madecassol krem 1. Ve 2. derece yanık tedavisinde ve yanık izlerinde kullanılabilen bir kremdir. Çok az yan etkisi olmasından dolayı yanık, yara, çatlak ve lekelerde olumlu sonuçlar veriyor. Madecassol krem, emziren kadınlar için meme başı çatlaklarının iyileşmesinde kullanılır.

Fito Krem Yara İzi

Birçok deri hastalığında kullanılabilen Fito krem birçok doktorun hastalarına güvenle önerdiği kremler arasındadır. Eski ve yeni yaralara uygulandığı takdirde büyük bir azalma göstermektedir.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın