Yaşlanmayı Yavaşlatmak İçin..

Yaşam Biçimi:

  • Sigara, stresten uzak durmak
  • Günde 8 saat uyumak
  • Sağlıklı, dengeli beslenmek
  • Sosyal olmak
  • Hareketli olmak
  • Evde pet bulundurmak, pozitif olmak vs.

Cildi korumak:

Cildi temiz tutmak, yaz-kış güneş koruyucu kullanmak Cilde ve yaşa uygun krem kullanmak 25 yaş itibariyle cildin ihtiyacı olan hyaluronik asit, vitamin, mineral, aminoasitler vs. gibi cilt aşıları ile cildin besinini, nemini cilt altına enjeksiyonla verilmesi ile cildin sağlık, gençliğini korumak, kolajen artışını sağlamak.

Antioxidan almak:

Ağızdan kolajen almak. Son yıllarda özellikle sıvı formlarının ağızdan alınmasının kolajen üretimine, dolayısı ile doku gençleşmesine faydası çalışmalarda gösterilmeye başlamıştır. Özellikle sığır kolajeninden elde edilen helal formları oluşturulmuştur. Başlanırsa en az 2 ay alınmalıdır.

Ayrıca kolajenoz enzimi içeren hyaluronik asitle aktive edilmiş, enzim ve hyaluronik asit birlikteliği olan yeni ürünlerde dokuyu gençleştirmek, yaşlı dokudaki eski kolajeni yıkıp yeni kolajen yapımını sağlamak amacıyla dokuya enjekte edilmektedir. PB adlı bu üründe doku gençleşmesi ve daha sağlıklı bir doku oluşturmakta bize yeni alternatifler sağlamıştır. Teknoloji ile kolajen artışı sağlanmaktadır. Scarlet, Ultera gibi bilinen güvenilir teknolojilerde ciltte kolajen artışı sağlar. Bu uygulamalar ve öneriler mutlaka bir doktor tavsiyesi ile yapılmalıdır. Her birey özeldir ve kişiye özel tedavi programı olmalıdır. Senede iki kez doktorunuza kontrol olmalı ve onun önerisi ile ev ürününüz belirlenmeli ve size özel uygulamalar yapılmalıdır. Cilt yaşı bugünkü imkanlarla 20 yaş daha genç tutulabilmektedir.

Medikal Estetik Uzmanı

Dr. Demet Aşkın

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak