Yaz-Kış Demeden: Beyaz Bot Trendi

Yaz geçti, havalar soğudu, kış kapıya dayandı ancak beyaz renk bize veda etmedi! Bu sezon diğer sezonların aksine beyaz renk sadece yaz mevsiminin rengi olmayacak kış sezonunda da iddiasını devam ettirecek. İşte bunun kanıtı olan parçalardan birisi: beyaz botlar.

 

Yeni sezona dair alışveriş listelerinin hazırlanmaya başlandığı şu günlerde öne çıkan bir parça sokak modasında iddiasını şimdiden ortaya koydu. Ünlü isimlerin sokak modasında kullanarak dikkat çektiği beyaz botlar yeni sezonun en iddialı ve tarz parçalarından birisi olacak gibi. Peki, beyaz bot nasıl kombinlenir? İşte sokak modasından ilham alarak oluşturduğumuz en güzel beyaz bot kombinleri…

İster kısa ister uzun, ister sivri burun ister küt burun; nasıl bir beyaz bot tercih ederseniz edin trend ve modern bir görüntü elde edeceğiniz kesin. Özellikle mom Jean pantolonlar ve oversize kazaklar ile iyi bir ikili oluşturacak olan beyaz botlar; sezonun iddialı renkleri olan kırmızı, mavi, turuncu, sarı gibi canlı ve enerjik renklere de kolayca ayak uydurabilir. Üstelik kış sezonunda koyu renklerden ve siyahtan vazgeçmeyenler için de beyaz renk bot alternatifi iyi bir kurtarıcı olacaktır.

Peki, siz yeni sezonda hangi beyaz bot modelini alışveriş listenize ekleyeceksiniz? Beyaz bot modelleri arasında bizim favorimizi soracak olursanız: kovboy bot tipi sivri burunlu ve küt topuklu olanları.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın