Yeni Sezon Tesettür Elbise Modelleri

Tesettür moda ürünlerinin son derece çeşitlendiği günümüzde, yeni sezon elbise modelleri ile dikkat çeken Modamerve, her zevke hitap eden son moda tesettür abiye ürünlerini müşterilerine en ekonomik fiyatlarla sunuyor.

TESETTÜR GİYİM-TESETTÜR ELBİSE

Muhafazakar hanımların en gözde giysilerinden olan elbiseler, şıklığı ve rahatlığı ile en çok tercih edilen tesettür giyim ürünlerinden. Oldukça geniş bir tesettür elbise yelpazesine sahip olan Modamerve, bayanların kendini hem şık hem de rahat hissettikleri son moda elbise çeşitleri ile her bayanın tarzını ortaya koyduğu tasarımlara sahip.

Eşarplarla, aksesuar ve ayakkabılarla kombin edilen tesettür elbise modellerinde kadife, lastikli süet, fitilli kadife, buruşuk deri ve daha onlarca farklı kumaştan yapılan tesettür elbise modellerinde sezonun en gözde renk ve tasarımlarını görüyoruz.

Volan kollardan yakası bağcıklı elbiselere, kuyruklu lazer kesimden cepli, düğmeli ve fırfırlı modellere kadar hem şık hem kaliteli hem de rahat elbise modellerini Modamerve’de bulabilirsiniz. Mor, siyah, petrol ve zümrüt yeşili fitilli kadifeler ise görülmeye değer. Buruşuk deri elbiselerle asaletinizi ortaya koyabilir; çiçekli, büzgülü elbiselerle feminen bir tarza bürünebilirsiniz.

 

TESETTÜR ABİYE ELBİSELERDE SON MODA

Abiye elbiselerin özel organizasyonlarda yeri bambaşka. Adeta şıklık yarışına girilen bu ortamlarda muhafazakar bayanlar da şıklıkta sınır tanımıyor. Modamerve’nin birbirinden şık ve kaliteli abiye elbiselerinde incili, gipür şifon abiyeler püfür-püfür savrulurken tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Fransız dantelli abiye elbiseler ise çocuk boy elbiselerle birlikte anne-kız takımını oluşturarak gecenin en şık hanımlarını ortaya çıkarıyor. Beli danteli olanlardan pelerinlilere, pul-payet şifondan sim kemerli ve düğmeli olanlara kadar seçmekte zorlanacağınız tesettür abiye modellerini Modamerve’de bulacaksınız.

 

 TESETTÜR GİYİMDE MODAMERVE

– Modamerve tesettür giyim ürünlerinde sezonun en şık ve en kaliteli ürün çeşitleri ile göz dolduruyor. Üst giyimde gömlek, eşofman, tunik, yelek, jile, mayo, elbise ve abiye kıyafetlerin yanı sıra alt giyimde pantolon, etek, etek pantolon ve ayakkabı çeşitleri bulabilirsiniz.

– Dış giyimde ferace, ceket, tesettür kap, kaban ve manto modelleri de Modamerve’de!

– Büyük beden tesettür giyim ve kombin çeşitleri ile her ihtiyaca en ekonomik fiyatlarla cevap veriyor.

– Tüm alışverişlerde bedava kargo hizmeti sunan Modamerve, kapıda nakit veya kredi kartı ödeme seçenekleriyle en uygun ödeme koşullarını sunuyor. Yurt dışına tesettür giyim sevkiyatı da yapan Modamerve, koşulsuz değişim iade imkanı ile her zaman müşteri memnuniyeti sağlıyor. Kampanyaları, bir ürün alana bir bedava satışları, 3 al 2 öde avantajları ve 7/24 çalışan telefon sipariş hattı ile her zaman hizmete hazır kurumsal bir firma olarak ilk tercihler arasında yer alıyor.

SOSYAL MEDYADA MODAMERVE TESETTÜR GİYİM

Tesettür giyimde fırsat ürünlerini ve en son çıkan modelleri görmek için Modamerve’yi  Facebook ve Instagram’da takip edebilir, en yeni ürünlerden ilk siz haberdar olabilirsiniz. Kredi kartına 9 taksit imkanı ile en kolay şekilde tesettür giyim ürünlerine sahip olmayı sağlayan Modamerve, büyük beden de dahil olmak üzere her beden tesettür giyim ürünlerini en hesaplı fiyatlarla sunuyor.

İster en özel organizasyonlar için abiye giysiler, ister günlük kullanım için şık, kaliteli ve rahat kıyafetler, ister spor ya da iş kıyafeti olsun her alanda tesettür giyim anlamında en gözde bayan siz olacaksınız. Modanın son çizgilerini taşımak, tarzı ve kalitesi ile her zaman ön planda olmak ve en kaliteli tesettür giyim ürünlerine en ekonomik fiyatlarla sahip olmak istiyorsanız, her zaman ilk tercihler arasında yer alan Modamerve aradığınız adres!

 

 

 

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın