Yeni Sezona Dair Trend Dosyası

Bu sene mutlaka denemeniz gereken moda trendlerinin neler olduğunu biliyor musunuz? Sıkı durun sizi bu senenin trendleri arasında hızlı bir yolculuğa çıkarıyoruz!

Bel çantası

Son zamanlarda sokak modasında en çok gördüğümüz aksesuarlardan birisi olan bel çantaları bizce yeni sezonun en havalı ve cool trendlerinden birisi. Sezon başında Prada’dan Gucci’ye kadar dünyanın birçok ünlü markasının kreasyonlarında yer alan ve ünlü isimlerin de kombinlerinde sıkça gördüğümüz bel çantaları trendini kaçırmayın deriz!

Her kombine Korse

Korseyi sadece kıyafetlerin altına giyilen bir şey olarak biliyorsanız çok yanılıyorsunuz! Yeni sezonda süveter, elbise, tişört ve hatta kazakların üzerine bile korse giyildiğini sıkça gördük! ‘Olur mu’ diye düşünmeyin çünkü oldu bile!

Renkli kadifeler

Kışın gelmesi ile moda sahnesindeki yerini alan kadife kumaşlar, bu sezon biraz renklenecek gibi! Renkli seçenekleri ile hem çok gösterişli hem de çok şık duran kadife parçalar çok ama çok trend!

Tasarım trençkotlar

Trençkotlar modası hiç geçmeyen dış parçalardan birisi. Kıyafet dolabınızda her zaman dolabınızda bir tane olması şart olan trençkotları bu sezon biraz daha iddialı ve farklı tasarımlarda tercih edebilirsiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak