Zarafetin Sanatla Buluşması; Machka & Gate 27

Türkiye’nin en önemli tasarımcı moda markası MACHKA ve Uluslararası Konuk Sanatçı Programı Gate 27’nin kurucusu Melisa Tapan, birlikte yeni bir iş birliğine imza attı. Machka’nın çağdaş ve zamansız çizgisi bu kez sanatla buluşarak el işçiliği ile ‘sınırlı sayıda’ üretilen bir Couture koleksiyona dönüştü…

MACHKA, sanatı bir araştırma yöntemi olarak ele alan, sanatçı, araştırmacı ve akademisyenleri, ekoloji, sürdürülebilirlik, erişilebilirlik ve yerel yaratıcı ağlar etrafında bir diyalog kurmaya davet eden uluslararası konuk sanatçı programı Gate 27’nin sponsorluğunu üstlendi. MACHKA, bu iş birliği kapsamında Gate 27’nin 2022 yılında ağırladığı yerli ve uluslararası sanatçıların üretimlerine destek olacak.

Sanat dünyasının moda sektörü ile birleştiği yaratıcılığı ve zanaati kutlayan işbirliği 

Machka Kreatif Direktörü ve tasarımcısı Ece Ege de bu iş birliğini kutlamak adına Gate 27’nin kurucusu Melisa Tapan’a özel, sınırlı sayıda üretilecek, 5 parçalık özel bir Couture koleksiyon  hazırladı.

Eşsiz el işçiliği ile tasarlanan elbiseler

 MACHKA’nın modern ve rafine çizgisi ile Melisa Tapan’ın sanata ve yaratıcılık alanlarında verdiği destek ve hayat değerleri ile yan yana geldi. Bu kez MACHKA Kreatif Direktörü Ece Ege’nin çağdaş tasarım anlayışı ve vizyonunu yansıttığı couture tasarımlar, özel bir zanaat ve kusursuz bir el işçiliği ile tek tek işlenen Swarovski taşlardan oluşan 5 parçalık mini elbise koleksiyonunda bir araya geldi.

Melisa Tapan & MACHKA Koleksiyonu’nda yer alan 5 özel görünümün tamamı, mücevherden ilham alan, heykelsi formlarda tasarlandı. Gate 27’nin kurucusu Melisa Tapan için tasarlanan özel koleksiyonda, 70’lerin ışıltılı dünyasından ilhamla el işçiliği ve zanaatkarlığa gösterilen özen, tasarımların tüm detaylarında öne çıkıyor.

Diyagonal kristal taş işlemeli, ekru yakalı balone kollu siyah krep mini elbise,

Kemerli kristal taş modül ve şerit işlemeli derin v yaka sarı krep elbise,

Yeşil origami zigzag nakış işlemeli ve dev çiçek işlemeli mor muare kemerli saten düşes elbise, Yakası ekru organze çiçeklerle bezeli, balone kollu buz mavisi krep elbise,Multicolor strass taş işlemeli kolsuz turkuaz mikado elbise koleksiyonun göz alıcı parçalarını tanımlıyor.

İrem U.

Aysha Dergi Yazı İşleri Müdürü olan İrem Uluerciyes, moda, güzellik, stil, güncel konularda yazılar yazıp, alanında uzman isimlerle röportajlar gerçekleştirmektedir.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak