Zayıflama Kürleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Zayıflama Kürleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Fazlalıklarından kurtulmak ve estetik bir görünüme sahip olmak için çaba sarf eden kadınların uyguladıkları zayıflama kürleri hakkında bilinmesi gerekenler sizlerin başarıya ulaşmanızda faydalı olacaktır.

Zayıflama Kürleri Yanlış Bilinenler

Zayıflama kürlerinin yanlış veya kendinize uygun olmayan kürlerin uygulanması hayallerinizin gerçeklemesini sağlamayacağı gibi farklı olumsuzluklarla da karşılaşmanıza neden olabilir. Son yıllarda kadınların forma girmek için kullandıkları bitkisel zayıflama ilaçlarının vücudumuzdaki B1 vitaminini azaltarak metabolizmaya zarar verdiği uzmanlar tarafından ifade edilmektedir. B1 Vitamini yani thiaminin eksikliği sağlığımız için önemli bir risk teşkil eden ataklara neden olabildiği, yapılan araştırmalar neticesinde ortaya çıkarılmış bulunmaktadır.

Zayıflama Kürleri Uygularken

Zayıflama kürleri yaparken içinizden fışkıran ve karşı konulamaz atıştırma isteğine karşı 10 dakikalık mücadeleniz sonunda galip geleceğinizi unutmayın. Atıştırma isteği kendini gösterdiğinde bir bardak suyun içine limon damlatarak içmeniz tokluk hissetmenizi sağlayacaktır.

Zayıflama kürlerinin yanında yemek yeme ve pişirme alışkanlıklarınızı da gözden geçirmeniz fazla kilolarınızdan kurtulurken sağlıklı bir vücuda kavuşmanızı da sağlayacaktır. Yüksek kalorili besinleri hayatınızda çıkartmanız gerekeceği gibi öğün atlamamanızda uyguladığınız kürün başarılı olmasını sağlayacaktır. Son yıllarda kadınlar tarafından tercih edilmeye başlanan masajla zayıflamada da etkili sonuçlar elde edilmekle birlikte baskı masajının stres noktalarına uygulanmasına sayesinde fazla kilo birikimi ortadan kaldırılmaktadır.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak