Bu Yıl En Çok Zincir Kemerlerle Karşılaşacağız!

Kemer, müthiş kombinlerin vazgeçilmez tamamlayıcıları olarak geçmişten günümüze yer alır.

Yıllar boyu farklılıklar göstermiş olmasına rağmen kıyafetler ile kıyaslandığında daha az değişime uğradığını belirtebiliriz.

Erkek modasında kemerler yıllardır çok büyük farklılıklar göstermezken, kadın modasında ise çok farklı başkalaşım içerisine girmiş olduğunu söyleyebiliriz.

Nitekim eski yıllardaki kemer modasının ileri yıllarda tekrar moda haline gelmiş olma durumu son senelerde sık rastladığımı durum diyebiliriz.

Zincirli Kemer Yeniden Moda

2000’li yıllardan önce çok farklı kemerlerle karşılaştık. Geniş ve beli komple kaplayan kemerler oldukça modaydı. 2000 Yılı sonrasında ise kadın kemerlerinde boyutlar biraz daha daralmaya başladı. Son yıllarda ise daha zarif, ince kemerler moda haline geldi.

Bu yılın trendi ise zincir kemerler olacak gibi görünüyor. Beli sarmasından ziyade bol ve sarkık görüntüsüyle tamamen aksesuar olarak belde yer alacak gibi görünen zincir kemerler defilelerde ikinci bir kemer olarak da yer aldığı görülüyor.

Zincir kemeri çeşitlendirmek ise modacılar tarafından daha kolay diyebiliriz. Tasarım zenginliği katan zincir kemerlerin yanı sıra deri üzerine zincir olarak da karşımıza çıkacak.

Bulunduğumuz yıl içerisinde gerek sokak stilinde gerek gece kıyafetlerinde en sık gördüğünüz kemerlerin zincir kemerler olduğunu siz de fark edeceksiniz. Özellikle yeni moda defilelerini takip edenlere ilham veren kemerler sizin de kullanmak isteyeceğiniz türden olacaktır.

Şuan için daha çok yurt dışında artan trend olarak bahsedebildiğimiz zincir kemerlerin Türkiye’deki yayılımının ise yazı bulabilir.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak