2020 Yılbaşında Gidilebilecek Avrupa Ülkeleri ve Şehirleri

2020 Yılbaşında Görülmesi Gereken Avrupa Ülkeleri

Tüm bir seneni yoğunluğu ve stresini güzel bir şekilde taçlandırmak ve yeni yıla güzel bir başlangıç yapmak gerekir. Her bireyin arzusu değil midir güzel bir yılbaşı gecesi geçirmek? İşte bu yazımızda tam da bunlardan bahsedeceğiz.

İnsanların kendi içlerinde bugünü planlama şekillerine farklı sınıflara ayrılabilir. Kimi evde televizyon karşısındadır, kimi şehrin en kalabalık sokaklarına dalmıştır, kimi sakinliğin zirvesini yaşamak için doğayla iç içedir, kimide ülkesinden çok uzaklarda farklı mekanlar, farklı insanlar, farklı yemeklerle tanışmak durumundadır. Kısacası farklı bir kültüre şaşkın gözler ile adapte olmaya çalışıyordur. İşte bu yazımız tam da böyle düşünen insanlar içindir. Şimdi gelin hep birlikte yılbaşında gidilebilecek Avrupa ülkelerine bakalım. 2020 yaklaştıkça geçtiğiniz yılbaşında yaptığınız planlardan farklı bir şeyler yapmak istemeniz çok doğal. O gün başka bir ülkede olmak muazzam olmaz mı? Haydi başlayalım…

2020 Yılbaşında Barselona – İspanya

2020 yılbaşı Barcelona
2020 yılbaşı Barcelona

Günün başlangıcında sokaklar biraz sakin görünse de telaşa kapılmayın saatinizin 12’ye yaklaşmasıyla sokaklar dolmaya başlar. İspanya’nın en büyük ikinci şehri olması nedeniyle çok geniş bir popülasyona sahiptir. Saatler 12’ye yaklaştıkça Barselona sokaklarına maslar atılır ve yemekler yenmeye başlanır. Çanların çalmasıyla birlikte üzüm yemeye başlarlar. Bunun sebebi üzüm yiyerek yeni yıla girilmesinin şansına inanmalarıdır. Saatler 12’yi gösterdiğinde sizde sokaklarda üzüm yemeyi unutmayın.

2020 Yılbaşında Prag – Çek Cumhuriyeti

2020 yılbaşı kutlamaları Prag
2020 yılbaşı kutlamaları Prag

Prag Avrupa’nın en romantik şehirleri arasında sayılır. Sadece yılbaşında değil imkanınız varsa fırsatını bulduğunuz an gidin. Şehrin büyüleyici etkisi tarihi yapılarının çok olmasıyla alakalıdır. Sevdiklerinizle tarih kokan bu sokaklarda yeni yıla merhaba demek tarif edilmez bir duygudur.

2020 Yılbaşında Paris – Fransa

2020 yılbaşı kutlamaları Paris
2020 yılbaşı kutlamaları Paris

Fransa’nın başkenti sizi her sene yılbaşında bekliyor aslında. Alışıla gelmiş ışıklandırmalarıyla büyüleyici bir geleneğe sahipler. Şehrin en ünlü caddelerinden olan Champs- elysees yılbaşı günü için özel bir ışıklandırma ile tüm şehri yanına toplar. Saatler 12’ye yaklaştığında yine büyüleyici ışıklandırmasıyla Eyfel Kulesi sizi bekliyor olacak. Paris görsel şöleni yüksek bir yılbaşı gecesi geçirmenize yardımcı olacaktır.

2020 Yılbaşında Lapland – Finlandiya

2020 yılbaşı kutlamaları Lapland
2020 yılbaşı kutlamaları Lapland

Noel Baba’nın köyü olarak bilinen Laponya Finlandiya’nın kuzeyinde kalmaktadır. Kuzey ışıklarını seyretmek sizin için harika bir deneyim olabilir. Yılbaşını sakin geçirmek isteyenler burada ki buz otellerin tadını çıkartabilirler.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın