Argento 2019’a Yeni Tasarımlarla Hazırlanıyor!

Yurtdışındaki satış noktasını 50’ye yükseltmeyi planlayan Argento, yeni yıla yepyeni ürünlerle hazırlanıyor. Argento Beachwear 2019 ürün skalasında yer alan tasarım plaj kıyafetleri çok konuşulacak…

Plaj giyimi konusunda başarılı markalardan biri olan Argento, ürün yelpazesini her yıl olduğu gibi 2019’da da genişletmeyi hedefliyor.

Moda trendlerini takip ederek oluşturduğu yeni tasarımlarla yola devam eden Argento’nun şuanda yurt dışındaki satış noktası sayısı 35. Firma 2019’da bu sayıyı 50’ye çıkarmayı planlıyor.

Argento 2019 Ürünleri Çok Konuşulacak!

Çoğu ürünün tasarımlarında Argento Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gümüş’ün kızı  Moda ve Tasarım Sorumlusu Merve Gümüş Özkan’ın imzası yer alıyor.

İhracat koltuğunda Ömer Gümüş’ün oğlu Mehmet Gümüş’ün oturduğu Argento Beachwear, kadın vücudunu en iyi bilen plaj giyim markası olarak adlandırılıyor.

Renk ve desenlerin muhteşem uyumunu yakalayan Argento, 2019’da da plaj modasını yakından takip eden kadınların tercih edeceği markalar arasında ilk sırada…

Yalnızca mayo, bikini değil birbirinden farklı tasarımlara sahip plaj elbiseleri, etekler, tunikler, haşemalar ve pareolarla 2019’da da plaj modasındaki başarısını ön plana çıkartacak.

 

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın