Beyaz Pantolon Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir

Kış aylarına veda ettiğimize göre beyaz pantolonlarımızı giyebiliriz. Kadınlar arasında beyaz pantolon giymek özgüven yarışı gibi bir rekabet oluşturabilir. Çünkü vücudumuzda ki kiloları ortaya çıkarmaya çok müsait bir tercihtir. Ayrıca çok kolay kirlenebilen bir renk olduğu için çok dikkat gerektirir.

Günlük Hayatta Beyaz Pantolon Nasıl Kombinlenir?

Beyaz renk, siyah renk gibi oldukça kolay kombinlenebilir olduğundan beyaz pantolonun üzerine genelde her renk olur. Mesela; havalar ısındığında renkli dökümlü bluzlar beyaz pantolon üzerinde oldukça şık durabilir. Bu kombinlerinizi üzerinize takacağınız bir aksesuarla tamamlayabilirsiniz.

Yaz aylarında deniz sonrası bronzlaşan teninize beyazı herkes yakıştırır. Beyaz pantolon üzerine beyaz tişört veya beyaz gömlek giyerseniz ten renginizi ön plana çıkarabilirsiniz.

Beyaz pantolonunuzun üzerine giyeceğiniz renkli askılı tişörtler, oldukça güzel bir görünüm oluşturabilir.

Beyaz Pantolon Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir?

Tercihiniz spordan yana ise beyaz bir spor ayakkabı kombininizi tamamlamak için yeterli olacaktır. Eğer beyaz pantolonunuzun üzerine siyah tişört giydiyseniz ayakkabı tercihinizi yazlık siyah bir topuklu ayakkabıyla bütünleyebilirsiniz.

Eğer kış aylarında beyaz pantolon giyiyorsanız, dizlerinize kadar uzanan siyah ve kahve tonlarında ki çizmeler size şıklık katabilir.

Kombininizi kahve tonlarında postacı çantası ile tamamlayacaksanız ayakkabı tercihinizi kahverengi bir babetten yana kullanabilirsiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak