Bu Ay Aysha’nın Radarına Takılanlar

Ülkenin En Uzun Soluklu Festivallerinden Biri Olan Akbank Caz Festivali, Sürpriz İsimler Ve Yepyeni İçerikleriyle 28. Kez Caz Severlerle Buluşuyor. 17-28 Ekim Tarihleri Arasında Gerçekleşecek Etkinlikte; Caz Müziğin Önemli Temsilcilerinden Jamie Cullum, Till Brönner Septet, The Bad Plus, Avishai Cohen Quartet Ve Tarkovsky Quartet Gibi Sürpriz İsimler Sahne Alacak.

28. Akbank Caz Festivali

 

Yeni Sezon Bot

Metalik Trendinin En Güzel Örneklerinden Biri, Yeni Sezonda Chanel’den Geliyor. Dünyaca Ünlü Marka Hem Şık Hem De Rahatlığıyla Kalpleri Fetheden Yeni Bot Modeli İle Önümüzdeki Aylara Damgasını Vuracak.

 

 

Yeni Sezon Çanta

Her Sezon Klasikleşen Şık Çantaları Ile Kadınların Başını Döndüren Fendi, Şimdi De Ismini Dünyanın En Büyüleyici Şehirlerinden Roma’dan Alan Roma Selleria Ile Karşımıza Çıkıyor. Sert Köşeleri, Net Çizgileri Ile Çanta, Markanın Imajına Uygun Bir Şekilde Gücü Temsil Ediyor.

 

İksan Tasarım

Eylül Ayında Sanata Doyan İstanbul, Etkinliklerine Hız Kesmeden Devam Ediyor. 22 Eylül’de Başlayan, 4 Kasım’a Kadar Sürecek Olan 4. İstanbul Tasarım Bienali; Jan Boelen Küratörlüğünde, Okullar Okulu Temasıyla Gerçekleştirilecek. Merakla Beklenen Bienalin Sergileri, İstanbul’un En Canlı Ve Çeşitliliğiyle Zengin Semtlerinden Beyoğlu’nda Bulunan Birbirinden Etkileyici Altı Farklı Mekâna Yayılıyor.

 

 

Sunduğu Meksika’ya Özgü Gerçek Yerel Tatlarla Ünlenen Ranchero, Türk & Meksikalı Aile Tarafından Işletiliyor. Farklı Lezzetlere Açık Olan Her Insanın Denemesi Gereken Bu Lezzetler, Başka Hiçbir Yerde Bulunmayan Patentli Onlarca Farklı Sosa Sahip Ranchero Mutfağında Sunuluyor. Dilimizde “Meksika Yerlisi” Anlamına Gelen Ranchero; Suadiye, Ataşehir Watergarden Ve Nişantaşı Şubeleri Ile Meksika Mutfağını Deneyimlemek Isteyen Lezzet Avcılarını Bekliyor.

 

 

Kocan Kadar Konuş Ve Kocan Kadar Konuş Diriliş Kitaplarının Yazarı Şebnem Burcuoğlu, Şimdi De Sıcak Bir Mahalle Hikayesini Anlattığı Süreya Kuaför Salonu Ile Okuyucularının Karşısına Çıkıyor. İstanbul’un Kurtuluş Semtinde Geçen Bu Sürükleyici Hikayede Bize; Feza, Süreyya Ve Cemal Eşlik Ediyor.

 

Modaseverlerin Alışkın Olduğu Büyük Işbirliklerine Bu Ay Bir Yenisi Daha Eklendi. Dünyaca Ünlü Alışverişi Sitesi Net-A-Porter, Yine Adından Sıklıkla Söz Ettiren JW Anderson Ile Ortak Bir Koleksiyon Oluşturdu. Lansmanı Için Beş Sanatçının Bir Araya Geldiği Ortaklıkta, Her Sanatçı Koleksiyondan Ilham Alarak Bir Parça Tasarladı. Koleksiyonda En Dikkat Çeken Parçalar Ise Şüphesiz Geçtiğimiz Sezona Da Damga Vuran JW Anderson’un Imzası Haline Gelen Tokalı Çantalar Oldu.

Güzellik Dünyasında Büyük Yankı Uyandıran Bir Koleksiyon Da Dünyaca Ünlü Şarkıcı Rihanna’nın Markası Fenty Beauty’den Geldi. Üstelik Merakla Beklenen Koleksiyonun Artık Türkiye’de De Satışı Yapılacak. Büyük Bir Ilgiyle Beklenen Koleksiyonda 40 Farklı Tonda Fondöten, Transparan Pudra, Far, Aydınlatıcı, Eyeliner, Kontür Için Kullanılabilecek Stick Ürünler, Makyaj Fırçaları, Dudak Parlatıcıları, Bazlar Bulunuyor. Sephora Mağazalarında Satışına Başlanan Koleksiyon Tükenmeden Acele Etmenizde Fayda var.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak