Davet Makyajı Nasıl Yapılır: Olmazsa Olmazlar

Sizler de davetlerin hummalı hazırlıkları içerisinde iseniz makyajınıza marjinal dokunuşlar yapmaya ne dersiniz? Davet makyajının olmazsa olmazları bu içerikte…

Davet Makyajı Nasıl Yapılır

Işıltılı Cilt

Ten makyajınızı asla mat yapmayın. Böylece yorgunluğunuzu gizlemek için teninizde yansıyan ışıltılardan faydalanmış olursunuz. Kısaca highligter’ı tüm yüzünüze uygulayın. Kremsi yapıda fondöten yerine likit ya da pudralı olanları tercih ederseniz makyajınızı daha konforlu taşımış olursunuz. Gece makyajının olmazsa olmazı olan contouring  uygulamasını mutlaka pudra ile yapın böylece daha doğal bir görünüm oluşturursunuz.

Renkli Göz Makyajı

Göz makyajınızda özellikle tek renk tercih edip parlak dokunuşları kaş altı ve göz pınarlarında kullanın. Hatta göz pınarlarına kirpik yapıştırıcınız ile renkli taşlar yapıştırın. Bu yılın en önemli trendlerinden olan renkli kaşları krem eyeliner ile renklendirin ama sadece uçlarını… Yani kaşlarınızın kavisinden sonraki bölüme renkli dokunuşlar yapmak aslında gündüz bile kullanabileceğiniz şık duruşlar sağlar. Asla takma kirpiksiz göz makyajınızı bitirmeyin ya da çok iyi eklemeli bir maskara tercih edin. Hatta kaşınıza kullandığınız renk ile aynı renk bir maskara bile kullanabilirsiniz. Eyeliner için klasik siyah renkler yerine mavinin yeşilin kırmızının tonlarını kullanabilirsiniz. İnanın sonuç tahmin ettiğinizden daha etkili olacak.

Dudaklar Ve Allık

Canlı doygunluğu yüksek ve parlatıcı ile desteklenmiş dudaklar makyajınızın imzası olsun. Tabii ki şeftali tonları ile desteklenmiş allık uygulaması yapıldıktan sonra…. Tüm makyajınızı sabitlemek için mutlaka makyaj sabitleme spreyinizi istediğiniz bölgeye uyguladığınız parlak pudralardan sonra sıktığınızda artık akşama hazırsınız!

Tuğçe Dilaverler/Kryolan Ürün Müdürü ve Makyaj Sanatçısı

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak