Della Miles: Türkiye’yi Yanlış Anlatıyorlar!

Yurt dışına çıkanlar mutlaka yurt dışında yaşayanların Türkiye hakkında ne düşündüklerini ne gibi fikirlere sahip olduklarını merak etmektedir. Bu konu hakkında bizi üzen bazı gerçekler ise ünlü şarkıcı Della Miles tarafından dile getirildi.

Geçtiğimiz akşam sadece yarım milyon nüfusu bulunan Batman’da konser veren Della Miles, konserden sonra yaptığı açıklamada Türkiye’ye ilk adımı attığı andan itibaren başlayan süreci değerlendirdi. Türkiye’ye hayran kaldığını belirten Della Miles’ın açıklamaları ABD’de de geniş yankı buldu.

BATMAN TERCİHİ ŞAŞIRTMIŞTI!

Türkiye’ye gelen ünlü şarkıcılar genellikle İstanbul, Antalya, İzmir, Ankara gibi şehirleri seçmekte. Hatta yoğunluklu olarak İstanbul’u seçtiklerini de vurgulamak gerekir. Diğer illere ise yabancı şarkıcıların pek uğradığını söylemek mümkün değil. Della Miles ise Türkiye’nin en az nüfusa sahip illerinden birinde konser verdi. Oluşturulan atmosferin kendisini etkilediğini belirten şarkıcı ABD’de olduğu gibi hissettiğini aktardı. Sıcak bir yaklaşım gösteren Batman halkına teşekkürlerini ileten Miles, evinde hissi yaşadığını da ekledi.

Fazlasıyla benimsediği bir şehir olan Batman için bir sembol olabileceğini de belirten Miles, bundan sonra Türkiye’de bu güzel şehrin siyah incisi olarak anılmak istediğini dile getirdi. Türkiye’ye gelmeden önce Türkçe şarkılar da dinlediğini, fikri olduğunu söyleyen sanatçı müzik adına Türkiye’de güzel şeyler olduğunu biliyorum dedi.

En önemli detay ise yurt dışındaki farklı anlatımlar. Çok fazla detay vermeyen fakat Türkiye’nin Amerika’da kendilerine farklı anlatıldığını söyleyen Miles, bunu aksine çevirmek için çok çalıştığını, buranın güzelliklerinden bahsederek tanıtmaya çalıştığını söyledi.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak