Demet Akalın’ın Eşyalarını Çalan Hırsız Hizmetçisi Çıktı!

Demet Akalın’ın gündemden düşmeyen özel hayatı ile ilgili yeni bir gelişme daha yaşanıyor. Okan Kurt ile yeniden birlikte olmaya başlayan Akalın hırsızlık vakasıyla karşı karşıya kaldı. Lüks bir villada yaşayan çiftin evindeki özel eşyaları hedef alan hırsız sabah saatlerinde villaya sızdı.

Aldığı mücevher takılarla birlikte villadan uzaklaşmak isteyen hırsız, fark edildiği anda koşmaya başladı fakat villanın güvenliğinden sorumlu görevliler durumu anladıkları an hırsızın peşine düşerek yakalamayı başardı.

Eski Çalışanı Çıktı

Eve hırsızlık yapmak için giren kişinin kimliği ise Akalın ve Kurt çiftine ikinci bir şok yaşattı. Yanlarında çalışan bir kadın görevlinin bu hırsızlık girişiminde bulunduğu söylendi. Ardından olay yerine polisin çağırılması ile birlikte ifade vermeye götürülen hırsız, Demet Akalın ve Okan Kurt karakolda ifade verdi.

Olaydan sadece kendileri değil aynı zamanda kızları Hira’nın da olumsuz etkilendiğini, çok korktuğunu aktaran Akalın, gözüne uyku girmediğini anlattı. Sosyal medya üzerinden de olayla ilgili bilgi aktaran ünlü şarkıcı bundan sonra iyilik yaparken de dikkat etmesi gerektiğine yönelik sitem dolu mesajlar attı.

Yakın sanatçı arkadaşları olay için geçmiş olsun dileklerini yine sosyal medya üzerinden iletirken, hırsızın yakalanmasıyla birlikte alacağı ceza da merak ediliyor. Hırsızın tutuklanması gerektiği yönünde temennisi olduğunu da söyleyen Akalın, olayın kendisinde travma yarattığını açıkladı. Ünlü çift bu olaydan sonra güvenliği biraz daha arttıracak gibi görünüyor.

Ayşe Öner

Hemşire ve doğum koçu olan yazarımız Ayşe Öner, Aysha’da yenidoğan bakımı, hamilelik, anne bebek konularında yazılar kaleme almaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın