Eğlenceli Yılbaşı Etkinlikleri LEGOLAND Discovery Centre ve SEA LIFE İstanbul’da Ziyaretçilerini Bekliyor

Merlin Entertainments bünyesinde yer alan eğlence merkezlerinden LEGOLAND Discovery Centre İstanbul ve SEA LIFE İstanbul 18-19 Aralık 2021 ve 25-26 Aralık 2021 tarihlerinde düzenleyeceği yılbaşı etkinlikleriyle çocuklar ve ebeveynlere eğlenceli anlar yaşatacak. Avantajlı fiyatlarla satışa sunulan biletler biletix.com’da!

 

Merlin Entertainments bünyesinde yer alan eğlence merkezlerinden LEGOLAND Discovery Centre İstanbul ve SEA LIFE İstanbul’da düzenlenecek yılbaşı etkinlikleri ziyaretçilere eğlenceli anlar yaşatacak. Çocuklar hayal dünyalarını geliştirmeye yönelik hazırlanan yılbaşı etkinlikleriyle LEGO parçalarıyla hazırlanan çam ağacını süslerken, Noel Baba evlerin çatıları yerine sualtında ziyaretçilerin karşısına çıkacak.

3-10 yaş arası çocuklu aileler için eğlenceli ve öğretici aktiviteler sunarken, çocuklara unutulmaz anlar yaşatmayı amaçlayan eğlence merkezleri yılbaşı etkinlikleri için ziyaretçilerini bekliyor. Çocuklarına yılbaşı hediyesi almak isteyen ebeveynler ise mağazada etkinlik günlerine özel seçili ürünleri indirimli fiyatlara satın alabilecek.

Noel Baba çatılardan inip su altına dalıyor

Yüzyıllardır çatılarda gezerek hediyeler dağıtan Noel Baba, bu sefer sualtı dünyasında çocukları bekliyor. SEA LIFE İstanbul, etkinlik günlerine özel Noel Baba dalgıç gösterisi ve yılbaşı temalı sualtı gösterileriyle eğlenceli anlar yaşatacak.

 

Yılbaşı etkinlikleri dışında ise çocuklar sualtı dünyasını keşfe çıkarak, SEA Life İstanbul’da bulunan yüzlerce deniz canlısını yakından görebilir, cam tabanlı keşif teknesi ile kaplumbağa ve vatozları besleyebilir, Avrupa’nın en uzun okyanus tünelinde köpekbalıklarına hiç olmadıkları kadar yakın olabilir ve denizyıldızlarına dokunabilirler.

Yılbaşı ağacı LEGO parçalarıyla süsleniyor

Yılbaşını yılbaşı yapan en önemli şey süslenmiş çam ağaçları. Çocuklar LEGO® parçalarıyla hazırladıkları süslerle yılbaşı ağacını birlikte süsleyecek, dilek kartlarına yeni yıl için dileklerini yazacak, ödüllü hazine avında sürpriz hediyeler kazanacak ve yılbaşı diskosunda doyasıya dans edecekler.

Yılbaşı etkinliklerinin yanı sıra LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’da çocuklar aileleriyle birlikte kendi tasarımlarını oluşturup yaratıcılıklarını geliştirebilir, MINILAND’de sergilenen dünyanın en bilinen yapılarının LEGO® parçalarıyla hazırlanmış minyatürlerini görüp bu yapılar hakkında bilgi edinebilir, NINJAGO® alanında Artırılmış Gerçeklik (AR) ile yaratıcı Ninja videolarını çekebilir, LEGO® 4D Sinema deneyimi ile film izleyebilir, aktivite alanlarında eğlenceli vakit geçirebilirler.

LEGOLAND Discovery Centre İstanbul ve SEA LIFE İstanbul yılbaşı etkinlikleri için 18-19 Aralık 2021 ve 25-26 Aralık 2021 tarihlerinde ziyaretçilerini bekliyor.

Etkinlik programı

SEA LIFE İstanbul

13.30 – 15.00 – 16.30 Noel Baba Su Altı Gösterisi

 LEGOLAND Discovery Centre İstanbul

12.00 – 14.00 – 16.00 Ağaç süsleme

12.30 – 14.30 – 16.30 Çocuk Diskosu

13.00 – 15.00 – 17.00 Ödüllü Hazine Avı

Etkinlikler sadece 18-19 Aralık 2021 ve 25-26 Aralık 2021 tarihleri için geçerlidir.

 

İrem U.

Aysha Dergi Yazı İşleri Müdürü olan İrem Uluerciyes, moda, güzellik, stil, güncel konularda yazılar yazıp, alanında uzman isimlerle röportajlar gerçekleştirmektedir.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak