Emre Erdemoğlu’ndan Sezen Aksu İlhamlı Yeni Koleksiyon!

Tasarımları ile adından söz ettiren Emre Erdemoğlu, yeni koleksiyonunda ünlü sanatçı Sezen Aksu’dan ilham aldı. Erdemoğlu yeni koleksiyonuna Minik Serçe’nin ‘Onu Alma Beni Al’ şarkısının ismini verdi…

Son olarak en yeni koleksiyonu 2019/2020 Sonbahar-Kış koleksiyonunu hazırlayan ünlü modacı Emre Erdemoğlu, yeni koleksiyonunda farklılık yaratmak için güzel bir yol izledi. Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden Sezen Aksu’dan ilham alan Erdemoğlu, koleksiyonunda Minik Serçe’nin en sevilen şarkılarından “Onu Alma Beni Al” temasını esas aldı.

Tüm detaylarında Sezen Aksu şarkıları ve portrelerinin yer aldığı Emre Erdemoğlu’nun 2019/2020 Sonbahar-Kış koleksiyonunda özel apreli kumaşları kullandı. Erdemoğlu, koleksiyonunun İtalyan stiline yeni bir soluk getireceğini iddia ediyor.

Yüksek belli pantolonlar, geniş omuzlu bol ceketler ve yuvarlak omuzlu ürünlerin yer aldığı bu koleksiyon, 70’ler retro akımının sokak stiliyle birleşmiş hali diyebiliriz. 70’lerin olmazsa olmazı oversize kabanlar, print desenli gömlekler, nakışlı ceketler, kadife takımlar koleksiyonun dikkat çeken parçalarından…

Emre Erdemoğlu’nun farklılıklarla dolu bu “Onu Alma Beni Al” temalı 2019-2020 Sonbahar-Kış koleksiyonu, Mercedes Benz Fashion Week kapsamında 20 Mart 2019 Çarşamba günü saat 16:00’da sergilenecek.

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak