Final Gecesi 22 Bin Liralık Elbise!

Türkiye’nin popülerleşmiş yarışmalarından biri olarak öne çıkan O Ses Türkiye’de final gecesi konuşulmaya devam ediyor. Jüri üyeleri ise her programda giydikleriyle moda dünyası tarafından sıkça konuşuluyor. O isimlerin başındaki ise Hadise. Şık elbiseler ve iyi kombinler yaparak giydikleriyle sık sık gündem olan Hadise’nin final gecesinde giydiği kıyafet ise bu günün gündemini oluşturmuş durumda. Çünkü maliyeti oldukça yüksek.

22 Bin Liralık Kıyafet!

Hadise’nin yapmış olduğu kombinin fiyatı 22 bin lira. Çiçek desenli bir pantolon giyen Hadise, üzerine ise siyah ve lüks marka (Dolce&Gabbana) bluz tercihi yaptı. Maliyeti yükselten en önemlisi ise pantolon. İtalyan devi Gucci’den satın alınan pantolonun değeri 13 Bin lira. Bluz ve pantolona 17 Bin lira veren Hadise, ayakkabıya ise 5 bin lira verdi.

Hadise’nin yüksek fiyatlı elbisesine fazlaca yorum yapıldı. Çok sayıda fotoğraf çekerek sosyal medya hesabında da paylaşan jüri üyesi, verdiği paranın acısını çıkarırcasına çok sayıda fotoğraf çektirerek servis etti.

Verdiği Paraya Değdi!

Hadise’nin verdiği para ise boşuna gitmedi. Sebebi ise gecenin en beğenilen ismi oldu. Yarışmadaki diğer kadın jüri üyesi olan Seda Sayan’ın pembe bir elbise seçmesi ise Hadise’nin ekmeğine yağ sürdü diyebiliriz. Hadise’nin bu tür organizasyonlarda yüksek maliyetli elbiseler giydiğine daha önce de şahitlik etmiştik. Sevenleri bu konuda ona destek çıkarken, bazı kesim ise eleştirerek yanıt verdi.

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın