Gerçek Aşk Nasıl Anlaşılır?

İnsanların hayatlarının en özel anı aşık olmaktır muhtemelen. Sevdiğiniz insanın yanında geçirdiğiniz birkaç dakika size bir ömür yetebilir. Onun sesini duyduğunuz hatta size güzel şeyler söylediğini duyduğunuz bir anı unutamazsınız.

Onun yanındayken kendinizi özgür, mutlu ve güvende hissedersiniz. Hep onla olmak, onla yaşamak ve yaşlanmak istersiniz. Eğer birine karşı böyle şeyler hissediyorsanız siz aşık olmuşsunuz demektir.

Partnerinizi Analiz Edin

Aşık olmak dünyanın en güzel duygusudur. Kendinizi mutlu hissedersiniz. Fakat aşk her zaman doğru kişiyi çıkarmaz karşınıza. Çünkü aşkta yer ve zaman kanunları yoktur. Doğru kişiye aşık olduğunuzu bilip bilmemekte sizin elinizdedir. Bu yazımızda partnerinizle aranızda gerçekten aşk olup olmadığını bildiren öneriler yapacağız.

Sizin ya da karşı tarafın kusurları olabilir. Bu fizikselde olabilir geçmişe dairde. Eğer ne siz ne de o bunu umursamıyorsa ilk maddeye bir tik atın. Nasıl göründüğünüzün ya da nasıl göründüğünün bir önemi yoksa aşka yolculuğunuz başlamış demektir. Hele evliliğe dair konuşacak kadar ciddiyse iki tarafta bu aşk gerçek olacaktır.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın