Güzelliğin Sırrı Detoksta Saklı

Güzelliğin Sırrı Detoksta Saklı

Son yıllarda kadınlar arasında sık konuşulmaya başlanan detoks sayesinde istediğiniz görünümü kazanmanız, zararlı toksinlerden kurtulmanız ve güzelleşmeniz mümkün olmaktadır.

Vücudumuzun farlı nedenlerden maruz kaldığı olumsuzlukları atmasını sağlayan detoks uygulaması kadın, erkek herkesin belirli aralıklarla yapması gereken bir alışkanlık olarak görülmelidir. Detoks uygulamasını düzenli olarak yapanların farklı olumlu etkilerinin yanında mükemmel bir cilde sahip olduklarını da ifade eden uzmanlar sindirim sisteminin dinlenmesi sayesinde yıllardır taşıdığımız zararlı toksinlerden kurtulmanın rahatlığını yaşayacağınızı ifade etmektedirler. Alkol, sigara, kafein, hormonlar, yanlış beslenme, kirlilik gibi olumsuzluklardan kaynaklanan etkileri dışarı atmanızı sağlayacak detoks sizin kendinizi adeta yeni doğmuş gibi hissetmenizi sağlayacaktır.

Organlarımızın dinlenmesini sağlayan bu uygulamada sindirim sistemimiz ve karaciğerimiz başta olmak üzere vücudumuz yenilenme sürecine gireceklerdir. Detoks programında su içmek, çiğnememek, stresten uzak durmak ve meditasyon yapmak başlıca yapılacaklar arasında yer almaktadır. Vücudunuzun ve cildinizi yenilenerek gençleşmesini sağlayan detoksta su içmenin önemi vücuttaki toksinlerin atılmasında rol oynamaktadır. Bu uygulama sizin cildinizin gençleşmesi sayesinde güzelleşmenizi sağladığı gibi kadınların en büyük sorunları arasında yer alan fazla kilolardan kurtulmanızı da sağlayacağından mutlaka periyodik olarak yapılması uzmanlar tarafından tavsiye edilmektedir.

Vücudun asit-alkalin dengesinin yeniden yapılanmasında etkili olan bu uygulama sayesinde selülit sorunu yaşayan kadınlar pürüzsüz bir cilde kavuşabilirler. Farklı nedenlerden vücudumuzun ve özellikle yüzümünün farklı bölgelerinde çıkan sivilcelerin, aknelerin oluşmasına neden olan toksinler bünyenizden atılacağı gibi kadınların korkusu rüyası olan bu sorunlarla karşılaşmanız da önlenecektir.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın