Tereddüt’ün Galası 8 Aralık’ta!

!f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin geçen yıl başlattığı ve ilham veren filmlerin gösterimlerinin yaptığı “!f İlham Serisi”, Yeşim Ustaoğlu’nun merakla beklenen filmi “Tereddüt”ün galasıyla devam ediyor. 8 Aralık’ta Cinemaximum Kanyon’da yapılacak olan gösterime Yeşim Ustaoğlu’nun yanı sıra filmin oyuncuları Ecem Uzun, Funda Eryiğit, Mehmet Kurtuluş, Okan Yalabık ve Serkan Keskin de katılacak.
 
Bilindiği gibi “Tereddüt” dünya galasını Toronto’da yapmış, Hayfa Film Festivali’nden ‘’Jüri Özel Ödülü’’nü, Antalya Film Festivali’nin Uluslararası Yarışma’sından da “En İyi Film”, “En İyi Yönetmen”, “En İyi Kadın Oyuncu” dallarında ödül almış; Ulusal Yarışma’da da Ustaoğlu’na Film-Yön Derneği ‘’En İyi Yönetmen Ödülü’’nü, Ecem Uzun’a da ikinci ‘’En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’’nü getirmişti.
 
16 Aralık’ta gösterime girecek olan film, bir Anadolu kasabasında yolları kesişen aynı ama farklı iki genç kadının birbirlerine çarpan ve dönüşen hayatlarını konu alıyor. Ayrıca gösterimin ardından Yeşim Ustaoğlu, !f İstanbul’un Direktörü Serra Ciliv ile filmi konuşacak ve seyircilerin sorularını yanıtlayacak. Söyleşi aynı zamanda !f İstanbul’un Facebook adresinden de canlı olarak yayınlanacak.
 
 
 

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak