Ucuza Kayak Tatili Yapmanın Yolları

Ancak siz de ucuza kayak tatili yapmanın yollarını deneyerek hem ucuz hem de eğlenceli bir tatil geçirebilirsiniz…

Masraflarınızı azaltmanın ilk ve en önemli yolu kesinlikle bütçenize uygun bir tesis seçmekten geçmektedir. Sonuçta tatilde bütün gününüzü kayak pistlerinde, geceleri ise genelde partilerde geçiriyorsunuz. O halde kalacağınız yere bir dünya para ödemeye hiç gerek yok.

Kayak yapmak için yepyeni kayak ekipmanları ve kıyafetleri almak yerine tesislerde genellikle kiralama hizmeti veren butiklere göz atmanız daha doğru ve ekonomik olacak. Sonuçta sadece tatilde giyeceğiniz ve kullanacağınız eşyalar için çok büyük maliyetler gerekmiyor. Ayrıca herkesin ismini çokça duyduğu, akın akın gittiği kayak merkezlerinin yerine, yine bu bölgeye oldukça yakın mesafede olan kayak merkezlerini tercih edin. Hem daha ekonomik hem de daha az kalabalık olduğu için daha rahat bir tatil yapabilirsiniz.

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın