Hakan Akkaya NY Fashion Week’de!

Türkiye’de moda konulu programlar vasıtasıyla kendisini tanıma fırsatı bulduğumuz ünlü tasarımcı ve modacı Hakan Akkaya, bu günlerde New York’ta düzenlenen moda haftasında kendi ismiyle tasarımlarını sergiledi. Bir çok ülkeden önemli modacı ve tasarımcıların yer aldığı bu görkemli moda haftası organizasyonunda yer edinmiş olmasıyla göğsümüzü kabartan Akkaya’nın tasarımları önemli markalara karşı büyük beğeni aldı.

İLGİ UYANDIRAN TASARIMLAR SERGİLEDİ!

Hakan Akkaya, diğer markalar gibi kış ve sonbahar koleksiyonlarını sundu. Defilesinde tecrübeli mankenlerin yer alması da dikkat arttıran önemli bir detaydı. Hakan Akkaya’nın bazı tasarımları ise ilgi uyandırıcılığı oldukça fazla olan tasarımlardı. Geçmiş yıllarda sıkça kullanılan geniş vatkalar için yeni bir tasarım oluşturan Akkaya, sivri ve yukarıya bakan vatkalı elbiselerle ilgi uyandırdı. Bu stil son yıllarda başka moda tasarımcıları tarafından da sunulmuş ve modern karşılanmıştı. Farklı tasarımlara entegre edilen vatkalar Hakan Akkaya’yı, alışılagelmiş tasarımlara karşı bir adım öne çıkarttı.

Akkaya tasarımlarında bir başka öne çıkan detay da renkler oldu. Daha çok siyah ve beyaz tonlarının ağırlıklı olduğu görülürken gri renkginin tonlarını da sıkça kullandı. Elbiselerin büyük çoğunluğunda ise mutlak bir dekolte mevcuttu. Bazılarında uzun bacak yırtmacı, bazılarında ise derin göğüs dekoltesi yer aldı.

Defilede yer alan öne çıkan mankenler ise Çağla Şıkel ve Didem Soydan oldu. Her iki manken de tecrübesi ve öne çıkan fizikleriyle değerli marka ve isimlerin istenen isimleri konumunda.

Elif Üner

Aysha Yazarı Elif Üner, özel koleksiyonlar ve galeriler için çalışmalar yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak