Lüks ve Konfor Bir Arada Luxury Line Mobilya

Evlerin birçok alanında kullanılan klasik mobilyalar lüks ve konforu bir arada sizlere sunan tasarımları ile çok özel seçenekler sunmaya devam devam ediyor.

Şık ve asil bir görünüm sunan Luxury Line mobilyada hem renk hem de desen seçenekleriyle evinizin her köşesine konumlandırabilirsiniz. Her tarz ve konsepte uyan Luxury Line; gold, siyah, gümüş ve parlak tonlardan oluşan metal detayların, doğal ahşap ile kusursuz uyumundan oluşan yeni koleksiyon mağazalarda görücüye çıktı.

Luxury Line
Luxury Line

Metal ve Ahşabın Kusursuz Uyumu

Klasik mobilya tasarımlarında öne çıkan Luxury Line Mobilya yeni koleksiyonunda metal ve ahşap karışımı modelleri ile kusursuz bir birleşim oluşturuyor. Markanın metal koleksiyonunda ağırlıklı olarak altın, gümüş ve pirinç malzemeler, usta ellerde, klasik ve modern çizgilerle yeniden hayat buluyor.

Luxury Line 4
Luxury Line 4
Luxury Line 3
Luxury Line 3
Luxury Line 2
Luxury Line 2

Klasik mobilya da akla ilk gelen tasarımlar arasında yer alan renkleri ve modern çizgileri ile en şık sunumlara imza atıyor. Luxury Line Mobilya metal ve ahşap karışımı koltuk, salon ve yatak odası takımlarında göze hitap eden tasarımlarla birlikte konforundan ödün vermiyor. Lüks Yatak Odaları, Klasik Yemek Odaları, Koltuk Takımları, Ahşap Mobilya Tasarımları ve birçok mobilya grubunda yaşam alanlarına ihtişam ve estetik katıyor. Luxury Line koleksiyonlarını firmanın MASKO ve Tuzla mağazalarını ya da Luxury.com.tr adresini ziyaret edebilirler.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın