Mercedes-Benz Fashıon Week İstanbul 2019 Sezona Hazır

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’un (MBFWI) ilkbahar/yaz 2020 koleksiyonları 14. sezonu ile sergilenmeye hazır. Bölgenin önde gelen uluslararası moda platformu Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul, Zorlu PSM’de 8-11 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek.

mercedes benz fashion week istanbul 2019
mercedes benz fashion week istanbul 2019

MBFWI, 14. sezonunu düzenleyeceği moda platformu sadece Türkiye’nin değil, bölgenin en büyük ve uluslararası olma özelliğine sahip. Her yıl iki defa gerçekleşen ve uluslararası moda takvimi dikkate alınarak düzenlenen MBFWI, 8-11 Ekim tarihleri arasında Zorlu PSM’de gerçekleşecek. MBFWI, 14. sezonuyla da sektör profesyonellerini İstanbul’da buluşturuyor. Türkiye’de tasarımın ve hazır giyim endüstrisinin global ölçekteki başarısına katkı sağlamayı hedefliyor.

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) organizasyonuyla düzenlenen MBFWI; Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) tarafından desteklenmektedir.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın