Milano Moda Haftası Programı Belli Oldu!

Moda için önemli kentlerin üst sıralarında yer alan Milano’da moda haftası için beklentiler yüksek. 19 ile 25 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan moda haftası önemli isimleri ağırlayacak. Ayrıca görsel şov ve sunumlarla daha da renklenecek olan moda haftası şimdiden Milano’ya gitmek için güzel bir sebep oluşturuyor. Gerek Avrupa gerek Amerika’dan ünlüleri ağırlayacak olan organizasyon Şubat ayının popüleri olacak.

PROGRAM BELLİ OLDU!

Milano’da bu yılın sonbahar stilleri, toplam 58 defile, 81 farklı sunum ve 33 birbirinden güzel etkinlik yer alacak. Moda durağı İtalya olunca pahalı markalar öne çıkıyor. Hangi biri beğenilmez ki? Dolce&Gabbana, Armani, Gucci, Versace, Prada ve dahası. Eminiz bu markalar herkes tarafından sahip olunmak istenen markaların başında geliyor. Moda için önem teşkil eden bu markalar genellikle her yıl moda trendini oluşturan tasarımlara imza atmakta. Milano’daki moda günleri de yine yeni imzaların atılması için önem arz ediyor.

REKABET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR!

İtalyan markalarının rekabeti ise organizasyonu daha çekici kılıyor. Bildiğiniz üzere Gucci bu yılın en etkin ve aktif markalarından biri. Geçtiğimiz günlerde müzikal bir gösteri sunarak tanıtım yaptı. Burberry ise yeni tasarımcıları ile çok iddialı. Tanıtım için dünyanın çeşitli ülkelerinden çok sayıda modeli, fotoğrafçıyı ve tasarımcıları bir araya getiriyor.

Saydığımız markaların çok daha fazlasını barındıran bir ülke olması ise bu rekabeti daha heyecanlı hale getiriyor. Sadece İtalyan markalarının yer almayacağını da düşünürsek moda severleri muhteşem 7 gün bekliyor. Tüm dünya bu durumun farkında ve Milano’da tüm hazırlıklar tamam.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak