Pellinn Paris’in Reklam Yüzü Burcu Esmersoy Oldu

“İçinde Sen Var” mottosuyla kozmetik sektörüne güçlü bir giriş yapmaya hazırlanan Pellinn Paris Parfüm’ün Burcu Esmersoy’lu reklam kampanyası büyük ses getirecek.

 

Gerek sosyal medyada yarattığı renkli karakteri, gerek farklı alanlardaki çalışmalarıyla kendinden “her haliyle güzel” diye söz ettirmeyi başaran Burcu Esmersoy bu auranın nasıl koktuğunu da kadınlara Pellinn Paris Parfüm’le göstermeye geliyor.

 

“İçinde Sen Var” sloganıyla kendine güvenin cazibesini parfümle birleştiren “Pellinn Paris Parfüm”, reklam yüzü Burcu Esmersoy’la muhteşem bir kampanyaya imza atarak sektöre güçlü bir giriş yapıyor. Burcu Esmersoy’lu reklam filmi ile çok konuşulacak olan Pellinn Paris,  Türkiye’de lüks parfümü ulaşılabilir kılmak için sabırsızlanıyor.

 

HER HALİYLE ÖZEL KADIN

 

Pellinn Paris Parfüm aracılığıyla kadınlara; “Yazın en güzel notalarını beraber keşfedelim” şeklinde seslenen Burcu Esmersoy’un rengarenk hallerinden esinlenerek yaratılan kampanyanın reklam filmi Adile Sultan Sarayı’nda çekildi.

 

Dev bir ekip tarafından aylarca yapılan çalışmanın ürünü olan kampanyanın reklam filmi için onlarca kostüm ve aksesuar kullanıldı. Yönetmenliğini Can & Eymen’in üstlendiği reklam filminde birbirinden çarpıcı dev dekorlar kullanılarak, Adile Sultan Sarayı’nda birçok farklı  mekan yaratıldı.  Global standartlarda bir reklam filmine imza atan Pellinn Paris Parfümlerinin bu ilk reklamında,  kampanyadan özel anları Ümit Karalar fotoğrafladı.

 

Burcu Esmersoy’la Pellinn Paris Parfüm işbirliğinin reklam filmi, Zorlu Beymen Morini’de her detayın düşünüldüğü özel bir davetle; cemiyet, magazin, moda, basın ve güzellik dünyasının birbirinden önemli simalarına tanıtıldı.

İrem U.

Aysha Dergi Yazı İşleri Müdürü olan İrem Uluerciyes, moda, güzellik, stil, güncel konularda yazılar yazıp, alanında uzman isimlerle röportajlar gerçekleştirmektedir.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak