Ünlü Oyuncu Seda Bakan Anne Oluyor!

TV sinema oyuncusu ve aynı zamanda dizi oyuncusu olan Seda Bakan, 4.5 sene önce yaptığı evlilikten bebek bekliyor. Ali Erel ile evlilik yapan ve aile yaşantısıyla da örnek olan Seda Bakan’ın bu haberi şimdilik sadece yakın çevresine ilettiği öğrenildi.

Bu güzel haberin yayılması ise gecikmedi. Henüz resmi bir açıklama olmasa da 3 aylık hamile olduğu anlaşılan Bakan’ın bu günlerde resmi bir açıklama yapması bekleniyor. En azından sosyal medya hesabı üzerinden sevenleriyle bu haberi paylaşması hayran kitlesi tarafından beklenecek bir gelişme diyebiliriz.

Kariyerine Ara Verecek

Kariyeri oldukça başarılı şekilde ilerleyen Seda Bakan’ın hamilelik döneminde kariyerine ara vermek zorunda kalmasının yanı sıra doğum sonrasında da bir süre uzak kalacağı yönünde çıkan söylentiler de yine dikkat çekiyor. 6 Ay sonra doğum yapacak olan ünlü oyuncunun ardından 1.5 yıl kadar oyunculuk tekliflerini kabul etmemesi bekleniyor.

Adanalı, Behzat Ç., Kardeş Payı, Bana Sevmeyi Anlat gibi dizi projelerinden sonra daha çok sinemaya yönelen oyuncu Arif V 216 filminde de karşımıza çıkmıştı. Mart ayında ise Murat Boz ile yer aldığı film projesinin tanıtımında yer alacak olan Seda Bakan’ın ardından gebelik süresince setlerden uzak kalması muhtemel görünüyor.

Seda Bakan’ın geçtiğimiz yıllarda yaptığı çocuk açıklamasında kariyeri için bir plan ve program yapması gerektiğine vurgu yapmış, doğru zaman geldiğinde çocuk yapacaklarını aktarmıştı. Ayrıca çocukları çok sevdiğini ve bu duyguyu tatmak istediğini de belirten Seda Bakan, bu duyguyu yaşamaya çok yakın.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın