Şimdi Tam Zamanı: Pastel Renkler

Baharın gelmesi ve havaların ısınması ile birlikte kıyafet dolabımız pastel renklerin etkisi altına girdi bile! Her ne kadar yeni sezonda turuncular, parlak sarılar, fuşyalar ve canlı maviler trend olsa da pastel renkleri geride bırakmaya hiç ama hiç niyetimiz yok gibi.

Pastel renkler nasıl kombinlenir?

*Bahar ve yaz aylarında tam bir kurtarıcı olan pastel renkleri kullanabileceğiniz en güzel yardımcı renklerden birisi beyaz renktir. Beyaz ve pastel tonların bir arada olması kombininizi hem romantik hem de yumuşak hale getireceği için tam bir bahar görüntüsü elde edebilirsiniz.

Alvina

*Pastel tonları yine pastel tonlar ile birlikte kullanabilir, böylece baharın havasına uygun kombinler elde edebilirsiniz.

*Eğer pastel renkleri daha ön planda kullanmak ve kombininize şık bir dokunuş katmak istiyorsanız işin içine koyu renkleri dâhil edebilirsiniz. Siyah, lacivert ve koyu toprak tonları; pastel tonları bir arada kullanabileceğiniz en ideal renklerdir.

 

İpucu: Eğer kilolarınızdan şikâyetçi iseniz pastel renkleri büyük parçalarda kullanmak yerine daha küçük parçalarda veya aksesuarlarda kullanmalısınız. Bu sayede olduğunuzdan daha ince gözükebilir, pastel renklere vurgu da yapabilirsiniz.

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın