Siyah Stiletto Topuklu Ayakkabı Nasıl Kombinlenir?

Siyah Stiletto Topuklu Ayakkabı Modelleri

Sizin hala dolabınızda siyah stilettonuz yok mu? Eğer yoksa hemen bir tane almamız tavsiye olunur çünkü sizin davetlerde, düğünlerde ve resmi iş toplantılarınızda en büyük kurtarıcınız olacak. Almadan önce bir dakikanızı rica ediyorum çünkü sizin için çok farklı tavsiyelerimiz var. Stilettonun en kullanışlı rengi siyah olduğu kuşkusuz. İster kot pantolon ister abiye elbise ile size sunacağı şıklık tartışmasız. Stilettonun zarif ince topukları, sivri burnu ayrıca tabanlarında uygulanan kırmızı renk daha da çekici hale getirmekte. Bizce siyah stilettoya en yakışan yükseklik 15 cm. Kullanması zor bir yükseklik fakat yakışması bakımından en doğru seçim diyebiliriz. Stilettolar öncesinde tek bir topuklu ayakkabı modeli vardı, o da bileği kalın gösteren pek zarif duruşu olmayan platformlar ön plandaydı.

Siyah Stiletto Ayakkabı Modeli

Siyah stiletto ilk çıktığı 2010 senesinde cesaretsiz kısa topuklar ve tek doku ve modeller vardı. Peki ya şimdi? Şimdi dünyaca ünlü bir çok marka, tasarımcı ve butik ayakkabıcılar en çok satış yapan siyah stiletto sınır tanımayan tasarımlara imza atmaya başladılar. Sadece ucu kapalı sivri burunlu topuk kısmı bir kaç battan oluşan ve bilekte metal detaylı kayışlarla birleştirilen süet siyah model en şık tasarımlardan birisi. Ayrıca tasarımcıların üstünde çalıştıkları model, topuğundan başlayıp arka yüzeyi tamamen parlak taş, dantel, apolet şeklinde zincir ayrıca sade ön kısmı ile muhteşem görüntü yaratmakta. Siyah stiletto ayakkabı alırken üç unsura dikkat edin parmak dekoltesi olmasına, derisinin çok sert olmamasına son olarak da topuk boyun yüksekliği.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak