Trendyol Yeni Yıla Hazır!

Türkiye’nin en çok takip edilen ve alışveriş yapılan e-ticaret sitelerinden biri olan Trendyol, giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket gibi alanlarda aradığınız her şeyi indirimli halleri ile bulabileceğiniz bir site.

E-Ticaret Denince Akla Gelen Marka Olan Trendyol Kurucu Kimdir?

Haziran 2009 tarihinde Demet Mutlu tarafından kurulan Trendyol’un genel merkezi İstanbul Maslak’ta, operasyon merkezi ise Kocaeli Çayırova’da yer almaktadır.

İlk olarak online alışveriş alanında moda sektörüne ağırlık veren Trendyol, yılda 800 milyondan fazla ziyaret edilerek Türkiye’nin en çok ziyaret edilen mobil teknoloji platformu olma başarısını yakalamıştır.

16 milyondan fazla üyesi bulunan Trendyol hem Türkiye, hem de Ortadoğu’da büyümesini sürdürmektedir. Türkiye’nin her şehrine ürün gönderimi sağlanabilen Trendyol’da 150 milyondan fazla ürün bulunmaktadır.

Alibaba , Türkiye’de şuana kadar yapmış olduğu en büyük internet yatırımını 2018 yılında Trendyol’a yaparak Trendyol’un hem yatırımcısı hem de stratejik ortağı olmuştur.

Trendyol Kategorileri Arasında Neler Var?

Trendyol online satış sitesinde yer alan kategoriler arasında; Trendyol Kadın, Trendyol Erkek, Trendyol  Çocuk, Trendyol Spor Giyim, Trendyol Ayakkabı & Çanta, Trendyol Saat & Aksesuar, Trendyol Kozmetik, Trenyol Ev & Yaşam, Trendyol Elektronik yer alıyor.

Trendyolmilla Nerede Satılıyor?

Trendyol’un kendi bünyesinde yer alan TrendyolMilla markasındaki ürünlerin tamamı yalnızca Trendyol.com adresi üzerinden online olarak satılıyor. TrendyolMilla markasında hem kadın hem de erkekler için giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuarlar mevcut.

En Çok Tercih Edilen Trendyolmilla Elbise Modelleri!

TrendyolMilla Kırmızı Elbise

Kadınların en çok tercih ettiği TrendyolMilla Elbise kategorisinde birbirinden farklı renk, model ve kumaşta elbise çeşitlerine rastlamak mümkün.

TrendyolMilla Desenli Elbise

İster günlük hayatta, ister iş hayatınızda ister iseniz özel günlerinizde giyebileceğiniz binlerce elbise modeline yer verilen TrendyolMilla ile hem sade, hem de şık olabilirsiniz.

TrendyolMilla Haki Renk Elbise

Oldukça farklı tasarımlara sahip TrendyolMilla Abiye Elbise Modelleri, düğün ve özel davetlerde şık olmak isteyen kadınları bekliyor.

TrendyolMilla Abiye Elbise

TrendyolMilla Party kategorisinde hem uzun, hem kısa abiyeler bulunuyor. TrendyolMilla’da abiyelerinizle kombinleyebileceğiniz ayakkabı, takı ve aksesuarlar da bulabilirsiniz.

TrendyolMilla Açık Yeşil Abiye Elbise

2019 Yılbaşı gecesini dışarıda geçirecek olan kadınlar için de rengarenk elbiselerin yer aldığı TrendyolMilla Party kategorisinde fiyatlar da oldukça makul.

TrendyolMilla Simli Abiye Elbise

Davetlerin Vazgeçilmezi Trendyol Abiye Elbise Modelleri!

TrendyolMilla Uzun Abiye Elbise

Daha uygun fiyatlara, daha kaliteli abiye elbiselere sahip olmak isteyen kadınlar Trendyol Abiye Elbise Modelleri içerisinden en beğendiği parçayı satın alarak gecenin yıldızı olabilir.

TrendyolMilla Mor Uzun Abiye Elbise

Trendyol Saat Modelleri Tam Sizlik!

Raymond Weil Trendyol Saat

Aksesuar olarak en çok tercih edilen parçaların başında gelen saatler Trendyol Saat kategorisinde sizlerle. İster spor, ister klasik, ister deri, ister metal…

Guess Trendyol Kadın Saat

Kadınlar için Trendyol Saat Modelleri!

Balmain Ivoire Trendyol Kadın Saat

Uygun fiyatlı saatler isteyenler için de oldukça şık modellerin yer aldığı Trendyol Saat & Aksesuar kategorisinde daha lüks parçalar da satılıyor.

Balmain Ivoire Trendyol Kadın Saat

En Sevilen Trendyol Erkek Saat Modelleri!

Raymond Weil Trendyol Erkek Saat

Hem erkek, hem kadın saatlerinin bulunduğu Trendyol Saat kategorisinde Tag Heuer, Raymond Weil, Sergio Tacchini, Santa Barbara Polo & Racquet Club, Calvin Klein, DKNY, Diesel, Fossil, Emporio Armani, Esprit, Michael Kors, Swatch, Lee Cooper, Guess, Toms, Tacs, Dujour, Ferro, Casio, Pierre Cardin, Escape, Daniel Klein gibi markaların saatlerini bulabilirsiniz.

Tag Heurer Trendyol Erkek Metal Saat

Saatler, erkek aksesuarlarının olmazsa olmazları arasında ilk sırada yer alır. Trendyol Erkek Saat kategorisinde çelik, deri, spor, klasik, uygun fiyatlı, lüks isteğe göre her türlü modele ulaşabilirsiniz.

Louis Erard Deri Erkek Saat

Trendyol Ayakkabı Erkek Modelleri!

Trendyol Philipp Plein Erkek Ayakkabı

Trendyol ayakkabı erkek modelleri arasında; botlar, spor ayakkabılar, sneakerlar, klasik ayakkabılara mevcut.

Givenchy Trendyol Erkek Ayakkabı

Trendyol erkek ayakkabı markaları arasında; Philipp Plein, Valentino, Giuseppe Zanotti, Santoni, Dolce Gabbana, Dior, Alberto Guardini, Givenchy, Hogan, Emporio Armani, Hugo Boss, Salomon, Roberto Botticelli, TOD’S, Nike, Adidas, Puma, Converse, Dockers, Gant, Harley Davidson, Hummel,  New Balance bulunuyor.

Trendyol Kadın Ayakkabı Modelleri!

Hogan Trendyol Kadın Ayakkabı

Kadınlar için çeşit çeşit ayakkabı modellerine yer verilen Trendyol’da sezonun en göze çarpan spor, klasik, topuklu, sneaker, babet, bot, bootie, çizmeleri sizleri bekliyor.

Giuseppe Zanotti Trendyol Kadın Bot

Trendyol Kadın Bot Modelleri markalarına, renklerine, fiyatlarına, göre değişiklik gösteriyor.

Emporio Armani Kadın Trendyol Topuklu Ayakkabı

Kombinlerinizi ister şık topuklu ayakkabılarla, ister spor sneakerlar ile kombinleyin. Ama Trendyol Kadın Ayakkabı Modellerine bakmadan sakın ama sakın ayakkabı almayın.

Balenciaga Trendyol Kadın Spor Ayakkabı

Modaya düşkün, stiline özen veren kadınların olmazsa olmazı çeşit çeşit ayakkabılar. Balenciaga, Hogan, Emprio Armani, Christian Louboutin, Giuseppe zanotti, Prada, Gucci, Ugg, Prada, Iceberg, Elle Shoes, Bambi, Miu Miu, Premiata, Rouge, İlvi, Sebastian, Hotiç, Bambi, Derimod, Trendyol Kadın Ayakkabı kategorisinde; bulunan markalardan yalnızca birkaç tanesi…

Trendyol Tesettür Kıyafetleri de Satıyor!

Kayra Trendyol Tesettür Mont

Trendyol Tesettür Giyim ürünleri içerisinde yer alan kazaklar, tesettür elbiseler, pantolonlar, tunikler, kabanlar, montlar, gömlekler, etekler, tesettür abiye elbiseler modayı yakından takip eden tesettürlü kadınların vazgeçilmezlerinden…

Armine Trendyol Ferace

Trendyol Tesettür kategorisi içerisinde; 19V69 Italia, Armine, BFG, Curvy, De mim, Doque, Ekol, Femina, İpekyol, Modailgli, Nihan, Olcay, Şans, Trend, Tuğba ve TrendyolMilla, Kayra, Muslima Wear, Eda Atalay markalarının ürünleri satılıyor.

Trendyol İndirim Günleri ile Uygun Fiyatlı Ürünler!

Müşterilerine daima uygun fiyata kaliteli ürünler sunmayı hedefleyen Trendyol kendi bünyesinde oluşturduğu çeşitli kampanya ve indirimlerle adından söz ettiriyor.

2018 yılı içindeki en büyük Trendyol indirim fırsatı Efsane Günler adlı kampanya ile 20-25 Kasım 2018 tarihleri arasında Black Friday kapsamında gerçekleştirildi. Trendyol.com için farklı markalar tarafından oluşturulan  Trendyol İndirim Kodu ile ürünlerinizi ekstra indirimlerle almanız da mümkün oluyor.

Trendyol’un İndirim Uyguladığı Black Friday Nedir?

Amerika ve Kanada’da ilk olarak ortaya çıkan Black Friday, Noel için yapılacak olan alışverişlerin başlangıç günü olarak kabul edilmektedir. Amerika’da kasım ayının dördüncü Perşembe günü kutlanan Şükran Günü’nün bir sonraki günü (Cuma) başlayan Black Friday (Kara Cuma) kapsamında ülke genelinde hemen hemen her mağaza çok yüksek oranlarla indirimler uygulanmaktadır. Bu indirim gününe Black Friday (Kara Cuma) denmesinin nedeni 1961 yılına dayanıyor. İnsanlar çılgın indirimlerden yararlanmak için birbirlerini ezmeye başlayıp, trafik aşırı yoğun olunca hayat neredeyse ‘durma’ noktasına gelmiş. Hal böyle olunca 1961’de ilk defa Black Friday olarak anılmaya başlanıp günümüze kadar devam etmiş.  İngiltere’de de oldukça popüler olan Black Friday, son yıllarda ülkemizde de etkilerini göstermektedir.

2018 Black Friday kapsamında Trendyol Efsane Günler kampanyasında binlerce ürün inanılmaz indirimli fiyatlarla satışa çıkıp çok kısa sürede tükendi.

Trendyol İletişim Bilgileri!

Telefon:+90 212 331 0 200
Maslak Ofis Adres: DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A.Ş. Maslak Mah. Büyükdere Cad. Noramin İş Merkezi No: 237/6  Sarıyer/İstanbul
Operasyon Merkezi Adres: Operations Center DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A.Ş. , Akse Mahallesi 553. Sk. No: 11 Çayırova/Kocaeli

 

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın