Yeni Evlenen Hazal Kaya Bebek Bekliyor!

Evlilik öncesi, düğünü ve evlilik sonrasıyla sıkça isminden bahsetmeye devam ettiğimiz Hazal Kaya için yeni bir bilgi ortaya çıktı.

Bildiğiniz üzere Şubat ayının ilk haftasında kına gecesi ve düğün yaparak dünya evine girmişti. Ali Atay ile evlilik yapan Kaya’nın bebek beklediğine dair bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Yakın çevresine verilen haberin ardından kısa sürede yayılan haberin doğruluk payı yüksek. Resmi bir açıklama ise henüz yapılmadı.

İkinci Bir İddia!

Hamileliği ile ilgili çıkan iddialardan bir tanesi de rol aldığı bir dizideki rolü. Hazal Kaya, Bizim Hikaye isimli dizide hamile bir kadını canlandırıyor. Bu karakter için seçilmesinin sebebi ise Kaya’nın gerçekten hamile olduğu. Canlandırdığı karakter ile gerçek hayattaki hamilelik sürecinin eş zamanlı yürütüleceği, diziye böylece daha fazla gerçekçilik katacağı yönünde bilgiler de yayılmış durumda.

Hamileliği doğrulayan önemli bir paylaşım ise Bilal Özcan’ın sosyal hesabı üzerinden gerçekleştirdi. Gazeteci Özcan, edindiği bilgiyi paylaşarak sadece dizide değil gerçek hayatta da hamile olduğunu öğrendiğini aktardı.

Ali Atay ve Hazal Kaya, konuya ilişkin herhangi bir açıklamada bulunmuş değil. Doğrulama veya yalanlamanın ise bugün kesin olarak yapılması bekleniyor. Aksi taktirde ikilinin hayran kitlesi durumu merak etmeye bir süre devam edecekler. Kendileri için olmasa da dizideki canlandırdığı karakter sebebiyle de bu konuya açıklık getirmek istenmeyebilir.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın